[粗人粗語] 貴價妓女

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有陣時想。找啲貴價妓女。
但係得幾分鐘。又覺得唔係幾值。
平啲啊老過隻鬼。真係令人無瑣選擇。
其實$600以上我都唔會幫襯,反正都係嗰半個鐘,最緊要唔係肥大媽就OK啦!
回復 fan504 ##1 的帖子

點貴法先?大約幾錢先?600只算高質,當然有時有好野,tg見班師兄下下過千咁玩。
用手機回應 神之水滴滴 #3 的帖子

好多伏咗吾出聲啫,點數黨+要你開房先,俾左成千都見吾到人,另外吾啱就俾返兩舊車錢,即焗你硬食或蝕車錢,二揀一
其實出黎玩
初初一定係相頭行先

係慢慢中得伏多,d相頭好嘅,樣靚身材正,係串d係服務差d
唔懮冇生意

師兄放工出黎玩想鬆一鬆
條女個款串撚過老細串撚過客

然後慢慢大家先識去欣賞用心嘅服務

我自己試過一兩次HG就已經戒左
除左女高質同地方靚d之外
一般服務、態度都麻麻

fwing120 發表於 2021-8-31 10:15
用手機回應 神之水滴滴 #3 的帖子

好多伏咗吾出聲啫,點數黨+要你開房先,俾左成千都見吾到人,另外吾啱就俾返兩舊車錢,即焗你硬食或蝕車錢,二揀一

講真中得點數黨只怪自己柒,d套路點呃到人呀?
永遠一手交錢的交易先穩陣,當你真係交錢整件豬扒你點呢?
我承認我柒過,就係白行一趟,損失了寶貴的30分鐘!
至於車錢,如果條女無相睇,我唔會去,有相又唔對板,我俾條毛佢穿鼻!
hajimede 發表於 2021-8-31 11:14
其實出黎玩
初初一定係相頭行先

我唔係喎!可能我貪心,
我一開始就已經玩食得落就食,
有更靚再食,有錢有精仲怕咩先?
見幾多人蘇州過後無艇搭真係笑死,
另外重點係黑面女,純個人心態遮,
串過馬撚就隨便佢啦,幾串又點,咪一樣要幫我含同俾我插,反正又無下次
一向覺得質素同價錢唔一定成正比
而家封關更加係...

不過要有一定質素就要一定價錢,但再高唔等於更好
玩得耐左

順眼而經ok

以前中超多數唔會返食

但可能而家無咩女中超都會返食
如果貴價有服務有樣都ok,最怕貴得嚟無服務
可能自己年記大咗,而家樣ok有長腿靚腳趾我都會入閘試吓
大前提係一定要有服務,話晒都係服務性行業
DICTATOR 發表於 2021-8-31 12:56
我唔係喎!可能我貪心,

我同意呢位師兄
無服務咪當貪新鮮屌吓靚女
有服務再諗翻食都唔遲
回復 DICTATOR ##7 的帖子

i argee with u Bro
香港叫雞黃金年代已過。以住後生,陀地真係任食平靚正
hungyiu 發表於 2021-9-10 19:52

非常認同,而家先出嚟玩嘅師兄就慘
好彩我都玩咗成廿年都食過啲女值得回味
fan504 發表於 2021-8-30 08:48
有陣時想。找啲貴價妓女。
但係得幾分鐘。又覺得唔係幾值。
平啲啊老過隻鬼。真係令人無瑣選擇。

真係真, 好能無耐, 可以點搞
加油呀。
DICTATOR 發表於 2021-8-31 12:56
我唔係喎!可能我貪心,

同意!
hungyiu 發表於 2021-9-10 19:52

鬼叫社會道德淪亡,太多雞蟲,全香港閒閒地 10 萬個男人叫雞,雞就一千幾百都算多,搞撚到搶貴曬
睇唔啱比車錢算數

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:56