樓主: fan504

[粗人粗語] 貴價妓女

出嚟玩就唔好計較咁多啦,我都係窮L一名玩HG多過一仔,自己鍾意覺得條女正咪食囉,錯過左就後悔,食到又滿足回味,依家回味返自己之前都食左唔少正女
用手機回應 發利Happy老公 #21 的帖子

咁現在喺邊度食到正女,可以pm嗎?thx
magicben 發表於 2021-9-2 03:30
如果貴價有服務有樣都ok,最怕貴得嚟無服務
可能自己年記大咗,而家樣ok有長腿靚腳趾我都會入閘試吓
大前提係一定要有服務,話晒都係服務性行業

服務其實就算又靚又後生都好多肯做,但系d 客八成都系當溝女咁玩,唔係先要求,所以d 女做耐左就食住上,知道唔比服務都永遠唔憂做。所以做客既唯有醒目d,話知佢幾靚,無服務就一蚊都唔比佢賺
fwing120 發表於 2021-9-30 14:32
用手機回應 發利Happy老公 #21 的帖子

咁現在喺邊度食到正女,可以pm嗎?thx

現在疫期都冇咩女落嚟,大部分女就連鬼妹都上曬大陸搵食

大家對貴價既定義都差好遠。有師兄600以上都覺貴。有人覺得酒店妹,茶舞,夜總會果啲千千聲唔算貴。依家大陸外圍妹都收緊二三千,香港私人會所台妹韓妹齋坐都幾千,出街過夜7千到幾皮都有,再上係過江搵食既日本AV,模特兒,電視台姐仔,6千到幾十萬都有。傳說志零在名單上是一晚收幾百萬,當年大樓幫芬媽還過億賭債,送g林,家欣幾千萬豪宅,到成哥開張無銀碼支票俾余小姐填1億。當然塞高爾夫球又唔係個個敢玩。點為之高價點為之抵玩真係見仁見智。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:23