[新聞時事] 新加坡送50萬輝瑞疫苗 給澳洲 應急 12月等量補回

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##121 的帖子

1早講左 ? Link ?

artlo 發表於 2021-10-9 19:36
回復 kingkong_hk ##121 的帖子

1早講左 ? Link ?

回復 kingkong_hk ##123 的帖子

咁则係冇正句, 正句5重要, 姦L我治.

artlo 發表於 2021-10-10 11:09
回復 kingkong_hk ##123 的帖子

咁则係冇正句, 正句5重要, 姦L我治.

古到你旦字

回復 kingkong_hk ##125 的帖子

古到得到也末必好, 古5到生壞腦, 都係姦我 L 冶.

artlo 發表於 2021-10-11 20:18
回復 kingkong_hk ##125 的帖子

古到得到也末必好, 古5到生壞腦, 都係姦我 L 冶.

古到你旦字

回復 kingkong_hk ##127 的帖子

年輕人你唔係咁惨呀吗 ? 禮派六冇節目, 在家糖平, 古到我旦字, 好可憐啊.

artlo 發表於 2021-10-12 21:14
回復 kingkong_hk ##127 的帖子

年輕人你唔係咁惨呀吗 ? 禮派六冇節目, 在家糖平, 古到我旦字, 好可憐啊.

拜6去左忍查跑街

落耳好爽

回復 kingkong_hk ##129 的帖子

而家忍查都係蔴蔴地, 好多係大6急凍行货点心, 不过你習惯咗冇问题囉.

artlo 發表於 2021-10-13 21:39
回復 kingkong_hk ##129 的帖子

而家忍查都係蔴蔴地, 好多係大6急凍行货点心, 不过你習惯咗冇问题囉.

你可以食西斑牙HEY毛豬, 用發覺有汽水沖查架喎

回復 kingkong_hk ##131 的帖子

西斑牙HEY毛豬边夠本地野豬好食, 起码冇防腐劑, 又唔使打针.

artlo 發表於 2021-10-15 21:08
回復 kingkong_hk ##131 的帖子

西斑牙HEY毛豬边夠本地野豬好食, 起码冇防腐劑, 又唔使打针.

車~ 姐係大6野

回復 kingkong_hk ##133 的帖子

你連野猪都睇唔起大6野, 我講緊係港島區的野猪, 不过你識條铁咩.

artlo 發表於 2021-10-16 10:45
回復 kingkong_hk ##133 的帖子

你連野猪都睇唔起大6野, 我講緊係港島區的野猪, 不过你識條铁咩.

你自己話5好食大6野, E+我提你咋喎

回復 kingkong_hk ##135 的帖子

咁好记性, 我講係大6生產的黑心食材, 唔好怪言式妖言或衆, 不过你食唔食影响不大.

artlo 發表於 2021-10-16 21:21
回復 kingkong_hk ##135 的帖子

咁好记性, 我講係大6生產的黑心食材, 唔好怪言式妖言或衆, 不过你食唔食影响不大.

咁你食西斑牙HEY毛豬啦

回復 kingkong_hk ##137 的帖子

食西斑牙HEY毛豬 ? 好介绍喎, 我較中缓过日子, 劏房租都冇咗一大半, 唔知呃忍呃食有冇得食西斑牙HEY毛豬 ?

artlo 發表於 2021-10-18 22:05
回復 kingkong_hk ##137 的帖子

食西斑牙HEY毛豬 ? 好介绍喎, 我較中缓过日子, 劏房租都冇咗一大半, 唔知呃忍呃食有冇得食西斑牙HEY毛豬 ?

有呀

西班牙hey毛

回復 kingkong_hk ##139 的帖子

哦, 又用你的巴老旦语言偽術, 妖言或衆, hey毛你都啱 ? 重要係西班牙hey毛 ? 变咗性 ?