💗愛吧😍超級皇牌女神陀地Baby👙💋 初戀女友 feel

名稱: Love SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B46494-灣仔-水療SPA-Love SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

運動場:愛吧
運動同伴:Baby (超級皇牌女神陀地)

評分:
相頭:8或9/10
對眼含羞答答咁望住我好似發電機咁,望落去係靚係順眼嘅。Baby 看似廿頭,是妹妹型,俾到女友 feel(仲要係初戀哥隻)。

身材:9/10
目測C波,波型又靚又好揸。皮膚白滑红潤,玲瓏浮突身材正。有波有蘿冇肚腩。高度大約160cm

服務:10/10
佢非常健談仲好好笑容,加上廣東話台。熱情主動,任舞任玩,配合度高 (容易敏感)。由頭到尾都冇待彈。好抵食,有時間我實番食。好驚沉淪,因為baby真係相當唔錯

過程:
入房正常自取其浴。但估唔到baby 會主動同我抹身仲要擁抱兼請食波餅。我已經第三次搵佢,上兩次都冇咁熱情。好多時囡囡對住返頭客俾嘅服務都係 hea 啲,相信好多C-hing都試過。但 baby 一樣做到足,抵讚。佢着條低胸裙露出事業線咁當然吸引佐我視缐,唯有驗下個波先至上床

臨走時望住佢含情脈脈個樣子,加埋又擁抱又送波餅又再驗波;即刻想嚟多個鐘。好在佢之後有booking

Part 1:
揼骨手勢正常。主要按我頸同腰,都舒服嘅。

Part 2:
解甲之後便見到一對又白又滑嘅車頭燈。正常流程先開始掃背,掃背Rpp手法ok。落油暖嘅感覺舒服加埋佢用對軟熟嘅波响我背脊和pat pat係咁推,成身都俾佢磨晒。佢仲要不斷呻呤,我已經爽到飛起。之後Rpp、R袋、R袋底仲攞命,舒服到我番來覆去。佢也順手偷襲我弟弟,技術一流。

之後轉身落油繼續波推。此時我已經忍唔住要出手反擊嚟玩弄佢油淋淋又白又滑又大嘅波,佢粒提子乾係一個敏感點可以令佢欲仙欲死。之後到佢反攻出動波推夾腸,今次到我欲仙欲死。佢再出招 - 右手撚雀、左手R袋 - 仲要時不時望住我閃曬眼然後係咁呻吟,喺佢淫蕩嘅眼神同出色嘅手勢下就俾佢Ko佐。好在佢出招時我都唔蝕底,一路出波動拳揸波還撃。

費用:$700 (body plan)
回復 SunboyM ##1 的帖子

thanks for sharing
過程非常吸引。正。

多謝師兄好介紹!
Seems good
多謝分享多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 14:57