🌹櫻花閣天生尤物卡琳$高瘦靚女$👙大佬開心$細佬舒爽$

簽到
名稱: 櫻花閣SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A70691-尖沙咀-水療SPA-櫻花閣SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天賜豔福$
畀我食到櫻花閣天生尤物卡琳$
氣質美女又後生$
身材正到爆,高高瘦瘦$
前凸後兀,有波有羅又有腰$
舉手投足間性感撩人,令我慾火高燒$
服務亦相當細心,態度又一流$
喧寒幾句主動幫我除衫掛衫,好快沖洗完$
佢換好一次性床單等我,卡琳服侍我趴上床$
由頭按到落腳讓我享受到十足,一落就知佢係有料到$
做到力夠穴位準,呢樣野真係估佢唔到!好有驚喜$
按鬆再香薰推油,推得非常之有技巧,用力推背推腰$
爽到我疲勞盡消,幾乎瞓著咗,到Happy Hour$
卡琳一坐上來就有理無理挨埋嚟,感覺樣樣都唔錯$
年輕貌美技師見得多,按得吹得(水)無幾個,卡琳仲鬼咁玩得!當正我係男友仔咁$
我都老實不客氣,卡琳更加熱情似火,體貼招呼$
Nuru利用對靚波,溫柔且挑逗,慢慢來唔會急,超有激情$
之後嘅激戰就畀d想像空間,總之就大佬開心,細佬舒爽啦$
回復 Itfox ##1 的帖子

多謝師兄報告
多謝師兄報告
多謝師兄分享
多謝師兄報告
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 20:49