交友app 經歷分享

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近又有返啲heart 去識女仔,下載咗個交友app 玩,
個app 嘅玩法係要互like 先傾到計,發覺啲女好奇怪,
主動like 咗你,我也like 返去啦,開始可以傾啦,但極冷淡,
問一句答一句,又唔會講佢自己嘢,或問返你嘢!
有啲請頭唔答你添!完全唔珍惜啲緣份,大姐,
你都揀過先like 㗎啦!做乜唔同人溝通㗎?都唔知咩嘢心態!
回復 vv369 ##1 的帖子

Is this 交友app in HK?
vv369 發表於 2021-9-4 01:57
最近又有返啲heart 去識女仔,下載咗個交友app 玩,
個app 嘅玩法係要互like 先傾到計,發覺啲女好奇怪,
...

港女心態,吊高嚟賣

//////////////////////////////

喺上一個時代,交友APP的前身,則係PC軟件 (Net-Meeting, ICQ, QQ等)。
開頭都正正常常,但到中期打後,女的數量大幅減少、而且變寸…
結果係嘥時間又受氣,我亦拒絕再玩,包括現世代的交友APP.
當然,每個界別都有攻略,但要(玩開玩熟 + 研究)先會知;
我就矛乜性趣,留番俾其他人跟進。

總有一些會好啲
cyberkencyber 發表於 2021-9-4 08:00
港女心態,吊高嚟賣

//////////////////////////////

近幾年都單身,只係去日本、澳門、香港玩下女,因為疫情關係,跟一兩年只可留港玩。
係今年先有啲心想搵個伴。
搵伴講機緣,急也急不來;
不同渠道和方法也可慢慢嘗試,祝好運!
表面叫交友apps, 實際係厹搵SP, 港女求包養嘅地方
師兄試吓post下遊艇相法拉利,即刻成班仆到埋嚟

其實而家好多交友apps都係呃人,有冇女都唔知,得d AI自動回應引人課金
好少玩宜D

都係舊屎好玩,以前有個 asiafriendfinder ..... 中午立信叫完雞跟著上大陸揾亞賓州朋友,食完飯去爆房過夜,啱玩就玩多幾次,不過好多都係有孽種既資深美人。賓泰婆都唔少… 後來越黎越唔好玩,無法,需求唔同,早期係被棄資深美女想揾長期飯票,麻甩佬多是玩下就閃,慢慢變成另類雞網。
交友APP也很多狀況
gatgood 發表於 2021-9-24 23:19
交友APP也很多狀況

咩嘢狀況?
可能不是真人,是ai
試吓將自己頭像換張靚女相
我好覺得 交友APPS 其實已經沒落 , 太多搵食黨

要識女都唔係咁容易
chinabestav 發表於 2021-10-28 21:12

要識女都唔係咁容易

要過濾好多騙子、sales ,有時幾花時間。
不了, 太多美容黨 點數黨...嘥時間

可以知道什麼app嗎??謝謝

雖然選過先LIKE,但是大家都是用網釣魚,like左十幾個,可能佢個時已經有一個好好傾的,但都仍然用網釣魚

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 06:50