[TS人造美女☒JJ] 變性人Fion

簽到
唔错…有冇Wechat

) T% D" |4 M" a+ G! y7 o她是本地人 , 服务怎么样 ?
古月仙人 發表於 2021-9-5 00:04 5 z- Q' n: `; C) i, R- I
同埋玩人妖就係要玩有j ,有西我屌真女唔好?
4 {  M2 y1 p+ W" n
人妖好玩之處就係雌雄同體,無左枝棍不如玩真女,況且人工隧道真係無興趣. 0 e% x% z1 g- ^9 Q% J: i) n( N- s
呢件直頭一流啦
' b, s/ i7 W3 V; _( ?$ }4 n/ I$ f- B! I& Y* l, o& j+ S
印象中N年前見過佢廣告,不過佢CD來,而且應該唔做Top,所以無再了解.
https://m.facebook.com/fionwong93/
1 @6 t& s( {/ R- G  ~; T佢Facebook
I think she no longer works...unfortunately
大約三年前搵過,仲記得係太子百佳,本地人,細J同硬唔到,嘗試幫佢吹都無乜反應,可能食藥太多,P圖預咗但真人都算可以,不過戴套吹之餘吹工麻麻,同埋唔係好識點樣整到你舒服,所以服務就唔好諗,純食本地人,不過宜家可能應該無再做吧... 唔知道,唔肯定。
DavidWebb 發表於 2021-9-7 05:34
+ b4 C, z4 y: x- Q% D" x# l大約三年前搵過,仲記得係太子百佳,本地人,細J同硬唔到,嘗試幫佢吹都無乜反應,可能食藥太多,P圖預咗但 ...
9 {3 p- ~% F) p9 M' g- U2 ]: l& `
2019反修例去咗做網媒記者,之後好似失咗踪,whatsapp同v7唔覆
要屌西都係選擇屌真女,假西唔啱我
試過行街時喺街上見過,真人係完全唔掂
: i9 W, d, `  h8 z5 D又肥又男人樣
幾年前試過,都1200!J都硬: n! }6 |3 n7 W0 }) y% ]8 A
而家應該無做
吹要帶套,咁使能你吹咩,垃圾先要賣廣告
回復 深水埗熟女 ##17 的帖子
3 a$ a3 |8 l6 f' s0 X" f* w6 l8 l$ J$ x/ L$ w
你可遇到佢硬,都算奇蹟!
想當約食時,佢都share過俾我。竟然搵得返~
" _  ?8 `" t" X9 T+ v5 @/ t/ B# ?; _4 K, |% m2 d5 z4 _
https://ibb.co/RjrvSTp1 \6 g' o$ A/ r7 @/ E- J/ n# J
. M. e. a1 L6 W' R
https://ibb.co/JnPZpW7

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 21:26