請教各位師兄桑拿問題

簽到
名稱:請教各位師兄桑拿問題
場所種類:桑拿
消費:$500以下

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

桑拿私下再多一次給女用現金還是軟件支付
現金啦
澳門咁多軟件支付
你用緊既人地都未必有用
回復 LFHGO ##1 的帖子

電子支付手機有記錄,偷跳嘅師兄最好都係唔好用,否則唔記得刪除,被老虎或女友看到就水洗都唔清。況且你同囡囡未必有相同支付平台,大陸用嘅支付寶同微信支付、泰國用嘅line支付等,香港人一般好少用。所以桑拿入房前,記得先去locker攞夠現金,唔係攪到慶起,冇現金加多q就後悔啦。
Winston91 發表於 2021-9-4 21:10

電子支付手機有記錄,偷跳嘅師兄最好都係唔好用,否則唔記得刪除,被老虎或女友看 ...

非常同意,這個也是我經驗。

但不要給locker仔見到。原則上好多桑拿都不給帶現金進場,怕就是這種情況,師兄跟女女私了,桑拿賺少了。

多謝各位師兄解答。
港幣最方便

電子支付手機有記錄,偷跳嘅師兄最好都係唔好用,否則唔記得刪除,被老虎或女友看 ...

5水擔❤

樓主身在🇭🇰,純粹幻想加吹水!

mwlhandsome 發表於 2021-9-4 21:17
非常同意,這個也是我經驗。

但不要給locker仔見到。原則上好多桑拿都不給帶現金進場,怕就是這種情況,師兄跟女女私了,桑拿賺少了。

記得之前有段時間,桑拿消費分成兩部份,囡囡個份錢可以客人正接比囡囡,果時就光明正大帶現金進場。

原來香港支付寶可以跨境轉帳人仔入国內支付寶,但要輸入對立登記的名字,國內好似實名登記,咁味可以知道她真名囉。
还用问吗?肯定是直接给现金就好了
等真正有机会去深圳再说吧
好多桑拿都不方便帶現金入場,但又唔想用軟件支付,除非擺明可以俾貼士……
除咗打令,未試過加錢做兩q, 做兩Q唔駛加錢就試過。
Winston91 發表於 2021-9-5 00:43
記得之前有段時間,桑拿消費分成兩部份,囡囡個份錢可以客人正接比囡囡,果時就光明正大帶現金進場。

好像打鈴可以帶錢,因爲是穿衣服進去。

18,東A,東B記憶裏面都不給。18尤其麻煩,locker仔睇到實在,東A,B,理論說不給,但你帶,只要不是太過分錢財露眼,都可以。
vv--vv 發表於 2021-9-5 01:11
原來香港支付寶可以跨境轉帳人仔入国內支付寶,但要輸入對立登記的名字,國內好似實名登記,咁味可以知道她真名囉。

知道又如何?

要飛你嘅時候或知你見過家長!
俾現金唔會留痕跡,以前試過响“仙記”,將現金“攝”响電話套帶入房,不過最好全部$100紙幣!
用wechat付,下次私家約仲好玩
vin0 發表於 2021-9-8 14:43
用wechat付,下次私家約仲好玩

私約都唔好預期太高,女女通常會cheuk你一餐好的,或者叫你消費買野給她,可能仲貴。

我的經驗,揾幾次后,大家談得來才約出來。
回復 mwlhandsome ##19 的帖子

直接上佢屋企,食埋啲姊妹

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 09:29