[俄羅斯] 三輪法王外傳: 俄烏三連擊 全部粉紅色 ☆照片追加

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

此文章, 所有相片, 目前只在 141hongkong.com 專用, 未經授權不得轉貼, 此文版權費為 169萬港元, 請不要侵權.

先賣吓廣告 CLICK   下面    三輪法王 ☆ 十週年 9up ☆ 好Q多相
https://141hongkong.com/thread-2534318-1-1.html

本篇全無 具體時間、地區、價格、攻略
因為她們都是俄羅斯 烏克蘭妹,所以我把這份報告放在 歐洲夜遊

<主要人物>

Мария
俄妹

肥烏
聽個名你都應該估到 吾慌好野

SKY  *此乃真人相*
前 MODEL, 現役空姐
睇落去、下面重有好Q多相

未來戰士 T1000
幾十年兄弟  玩女世界性
我地一齊搞過幾次 3P 4P 大龍鳳  共同創造10大
呢個 T1000 擁有變身㗎仔嘅能力   小弟拜服!!

<2021打針後>   (好想寫“疫情後”... 要等到幾時?)

疫情發生後  習慣因工出國嘅 兄弟T1000
焗住要坐定定 超過ー年冇見過面 又冇得出去玩女
法王冇事, 但聽佢喺 LINE 呻到樹葉都落..... 屈到病?

終於等到 大家接種晒疫苗
我地可以 一對一聚會
既然冇辨法日本見面
咁就等我勞師動眾  搞番場大龍鳳  振作一吓兄弟士氣啦!!
(真心: 法王自己冇需要, 呢壇野 100%只為兄弟)

租私人戶外場所 (疫情安全起見 吾想靠近陌生人)
安排美食, 搞掂
問題來了,女呢?
法王停賽多時  已經過晒氣  基本上要從頭泥過
目標:揾2至3條女 同我地兩男搞4P或5P

做功課..... 第一個目標鎖定
Мария,  自稱俄妹
時間約定,入佢房.....

點解呢張相吾需要 block様??
因為我真係分吾清 相中人係吾係佢!!

身材, 95% 相同
様, 真人淡妝吾似   但化行妝可能係相中人
但主觀地  我認為佢吾係

無論如何, 既然能夠導致混淆
意味著真人同相  吾係差好遠..... 照上 !!

係吾係俄妹    昆吾到我
我新練嘅初級俄文  即刻攞出泥招呼佢
確認來自莫斯科

服務 好那西
想避孕套口交, 即上馬 草草了事
But sorry!  咁趕, 我反而硬吾到
乖乖地訓低, 比我摸吓玩吓先
搞佢時 佢好多口用英文不停大聲 9叫  "oh I want your dxxk in my pxxxy, put it inside me, etc etc"

"吾係大聲就好戲㗎  俄師傅
尤其是最尾嗰句 ~好好味呀~  嗌到幾硬幾假
盲嘅都知你做緊戲啦   你有冇職業道德㗎? "

不過吾洗驚,我吾會叫你含住D煙頭嗌 ~好好味呀~  嗌到我滿意為止嘅
"不如你用俄文叫床吖?"
"好"

" так хорошо~ да~  да~  да~~~ "
吾, 順耳好多了, 嗌得好好聽!

完事後重點: 問佢可否某星期六 去我地私人場所玩
"某星期六 已經離開這城市了~"

"咁你有冇D識嘅女友 (同行) 有興趣去我地度玩?"
"冇"

Мария總結:
這次經歷 可有可無, 失敗!!

幾日後  下一個目標約定,入佢房, oh........
同佢傾計, 佢係烏克蘭人
聽講烏克蘭周街美女喎~  點解.....   (所以花名叫肥烏)  
服務 又係好那西
又係想避孕套口交, 即上馬 草草了事

完事後, 某星期六... 吾洗問!
聽學友話    唱: 忘記她aaaa~   

肥烏總結:
無好過有, diu, 重需要總結乜春?

大 land wok, 已經吾夠時間物色新血
手上呢批女 七除八扣後 只剩ー條有D可能, 叫 SKY
重要吾多肯出泥.....

奇蹟發生!!
同肥烏 嫖嘅過程好PK,
但在短訊上,我同佢好好傾
佢知道 "某星期六"困難之後, 居然主動短訊 SKY 強烈推薦我!!
(佢同 SKY 並不熟)
有肥烏助攻下  SKY ok 左某星期六去我地私人場所玩!!
真夫碌, 吾硬食肥烏 就吾會有 SKY!!

至止, 原本構思嘅 4P 5P 已經泡湯
將就D, 3P啦!

某星期六, 兄弟集合
租呢個私人空間 重點係個戶外lounge 有吊牀 有風景
我地3個 可坐戶外 食.傾.睇景.搞...etc etc (同時將感染風險降低)
另有廚房浴室 睡房大牀
自己落手落腳消毒, 噴餐死

(網上圖片, 類似實際租左嘅地方)

(網上圖片)

ROUND ONE 美食西班牙
兩兄弟 一路dap, 一路交心詳談
由鹹魚白菜 街頭爛仔年代 大家終於挨到一齊大魚,大肉,美女 .....吾洗講野(淚)

ROUND TWO 美食日本
吾好比佢停

(網上圖片)

食到咁上下 係時候傾傾流程了
"我未同 SKY 傾細節㗎
搞到佢肯過來已經夠難了
江湖經驗話我知
如果我事先話係2男1女 , 95%機會嚇Q走佢"

"所以 正確戰術:
法王先閃, T1000+SKY 一對一 lum惦佢
令佢感到安全舒適 再飲大兩杯
然後先問 出雙倍3P, 制吾制?
如果ok, 法王收短訊立即蒲頭!
即使吾肯,T1000可以繼續食 一對一"

點知 T1000話: "我只想齋屌, 最能憎叫G時 重要花心機lum佢 不如我退出, 你自己嘆"
法王: "吾好..... 咁不如調位啦, 我lum惦佢, 佢制就短訊你一齊砌"
T1000: "咁就得,好"

時辰到, SKY 短訊 "五分鐘內蒲頭"
T1000 話閃去車房
"車房未必收到短訊bo  測試一吓好D"
測試, 收到, 各人埋位

我去大門等左三分鐘

SKY 到, 法王第一印象: "嘩! 呢條女惦呀!"      立即精神哂
帯佢上樓, 佢都嘩嘩聲 "嘩! 你個架步好正wo~"
(當然, 這次大龍鳳 法王不惜工本)

閒談, 佢父俄母烏, Moldova 長大
Moldova.... 讓我懷念 西班牙篇 Moldovan girl-next-door:
https://141hongkong.com/thread-2178995-1-1.html

佢過左吾少私人相比我
證明佢 前model + 現役空姐身份:

(少女 model 時代)

(長大了)

氹 SKY 過來時
我話左會準備 頂級瑞士朱古力truffle + 香檳 一齊嘆

(網上圖片)

(網上圖片, 吾洗Dom, Moet就夠殺)

佢真鬼馬  "你係頭等艙貴賓 開香檳當然等我做啦~"

一齊出戶外lounge, 睇景, CHEERS!

我倆坐吊牀, 調情...
"你有冇同俄妹嘴過?"
"冇" (謊言)
連體,法式濕吻成分鐘
"而家有啦"  

食朱古力, 佢咬一半, 然後用嘴餵我...
真正熱戀中女友都未必夠佢sweet和姣... 像做夢一樣  

三杯落肚 越來越放
"你經常叫女?"
"好少"
瞓吊牀, make out 一大輪...

"但我有另一件事招供..."
"oh?"
"其實我同friend 有約過幾條女亂交..."  (故意提這個話題作試探)
"嘩, 我都想試呀!"

"係?  我剛想到... 我有個鄰居知道我做乜
    如果我出雙倍, 叫佢過來一齊玩好冇?"    (時機到, 出招)
"好呀! 諗起就覺得下面慶烚烚... "
佢重捉法王隻手 放入佢三角地帶 "see?"

廢話少講, 立刻短訊 [上泥呀~]
剛放低電話 又比 SKY 捉住貼身法蘭西吻  吾~吾~吾~吾~吾~
突然 SKY 若有所悟
問: "我未做過2男1女, 一陣係一個進入, 同時含另ー個?
       都係吾好, 不如 double penetration 一個進入, 另ー個同時入後花園啦, 刺激D嘛"  (法王: 吓?)

吾見 T1000 上泥, 追多幾個短訊
"你鄰居再吾泥就吾等了 我地自己玩"
再飲多杯 dum波鐘
盤算ー陣邊個負責入後花園...      (T1000 同法王都吾好呢味)

T1000 佢老味叫極都吾上泥:

再追call... "你的電話沒有接通"   (吓? 仆街,冇訊號?)
SKY 再催, shit
衰仔再吾蒲頭 慶烚烚氣氛就灘凍晒
冇辦法, 吾等啦, 開波!

佢用電話播D Russian Trance Music, 再 make out
身材好, 唯一缺陷: 假波
前戲幫我含之前  居然攞技 "蘇聯消毒噴霧" 噴我Jer...

佢幾 flexible
我地如下圖 男上女下

完事後重同我講D 吾鹹吾淡嘅中文和日文

T1000 終於回短訊 (佢見吾對路, 離開車房 立即一堆短訊轟炸)
而家先上泥  遲吾遲D

千計萬計 始終計漏計錯呀~  
謀事在人, 成事在天, 命也

深深不憤, 專登全裸去開門  (只穿鞋襪)
SKY 失笑 "吓? 咁樣見鄰居?"
(小妹妹, 未見過大蛇ALL尿   哥哥同 T1000 九fing fing 嗰陣 您毛都未出齊啦    )

Too bad T1000上到泥冇份砌 只有齋睇我條 jer --- 鬼叫佢遲咩!
最後法王繼續全裸 同佢2個嘆香檳 meet & greet 談笑風生

SKY總結:
同索爆現役空姐"墜入愛河",  甜蜜時光, 趙完鬆(或被佢趙完鬆)
再帶到兄弟面前威  全裸露Jer地 把酒social.....  90分鐘內全部完成!!
巧能正, 入硬Honorable Mention
勉強入到10大?  諗吓先.....

<後記>

SKY 同肥烏,Мария比較  差九條街咁遠  價格必然倍數差別??
錯!   3條女價格同一級別!!  (SKY 貴少少)
嫖左20年  I still don't know what to make of this... ???

粉紅色乳頭 可遇不可求?  no no no.....
我回一首詩: 俄烏三連擊 全部粉紅色!

其實我只概括尋找白鬼妹   冇刻意揾 俄羅斯 烏克蘭
只得 Мария 事先知道係俄妹
肥烏, SKY 見面傾計後先知係 俄/烏

揾女 cosplay空姐比我砌 我試吾少
例: 揾下面呢兩件㗎妹 組成 "みずき航空株式会社"
     首航服待我坐頭等艙 哈哈

但, 砌真正空姐  SKY係我第一次!  Yeah!

其實法王極不願意 比條陌生女黐埋泥  (所以一直 自肅停賽)
但係當兄弟 down 嘅時候    我又有能力做少少野
如果我袖手旁觀  吊.咁要我泥做乜?   死就死,做啦
唔講風,唔講雨,講咩?

嚴格從玩女角度睇 大龍鳳係失敗的 (群交計劃 冇發生)
只不過有 SKY 呢件巧能正嘅安慰獎食
雖然群交搞吾成, 但兄弟黃金時光 還是值得嘅

大龍鳳完結後  DELTA變種 隨即殺到
幸運地 似乎大家冇被感染
疫情未完  吾想累大棚
法王將無限期繼續停賽
直至覺得安全  想出山為止

《完》         下面再追加 SKY 相片

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
希望战争早点结束,俄罗斯乌克兰的妹子都超级好看的

評分

參與人數 1魄力 0 +150 魅力 +3 黃金 0 收起 理由
Fcukajap 0 + 150 + 3 0 peace

查看全部評分

回覆 讚好 不讚 使用道具

發表於 6 天前 | 顯示全部樓層
3年之後睇到,感慨。
可惜個邊打仗

俄罗斯考古,希望有天能去

評分

參與人數 1魄力 0 +150 魅力 +3 黃金 0 收起 理由
Fcukajap 0 + 150 + 3 0 Moscow sightsee

查看全部評分

樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
希望戰爭早日結束

多謝師兄分享

評分

Fcukajap 0 + 150 + 3 0 u r welcome

查看全部評分

感谢师兄分享

評分

Fcukajap 0 + 150 + 3 0 u r welcome

查看全部評分

回復 Fcukajap ##1 的帖子

這是吹水閒聊版 "三輪法王外傳:疫情前、中、後" 權限0 更新版本  
Sorry 之前吾知訂 (疫情前、中、後) 二級、三級成份 post左 吹水閒聊綠區 (適合男女老幼)
版主 set 權限70 搞到好多兄弟睇吾到

All pics of this report are 3點不露
I suppose 權限0 should be ok in 歐洲夜遊區

As reference points, the 歐洲夜遊 reports below are all 權限0  圖片有露點

2020 [荷蘭] Thailicious
https://141hongkong.com/thread-2394616-1-2.html

2017 [東西、歐] Barcelona, Spain
https://141hongkong.com/thread-1872446-1-4.html

2016 [德、意、法] 求教:德國Freiburg 既FKK Palast
https://141hongkong.com/thread-1697927-1-3.html

2015 [東西、歐] 原來烏克蘭都咁好玩架!!(有相)Part 1完
https://141hongkong.com/thread-1547814-1-1.html

2015 [俄羅斯] 我都學人去俄羅斯
https://141hongkong.com/thread-1544671-1-1.html

2015 [英倫三國] 倫敦一遊
https://141hongkong.com/thread-1441379-1-1.html

2012 曼聯遊補相
https://141hongkong.com/thread-1058292-1-2.html

First to like for support. Will read up later~

CH

漂亮的妹子

chryo 發表於 2021-9-5 05:54
First to like for support. Will read up later~

CH

Long time no talk bro, how have you been?
Play girl 停賽 due to pandemic?

Also check out
三輪法王 ☆ 十週年 9up ☆ 好Q多相
https://141hongkong.com/thread-2534318-1-1.html

好耐冇睇過咁有文采嘅post,連標題都押韻!感謝!

大佬永远是大佬

Reading Sky pictures really make me feel like flying to sky

Fcukajap 發表於 2021-9-5 04:43
此文章, 所有相片, 目前只在 141hongkong.com 專用, 未經授權不得轉貼, 此文版權費為 169萬港元, 請不要侵 ...

難得法王咁有心在歐洲版再發多一次帖,造福廣大師兄。歐洲版好似冇版主,加上你post嘅相咁正經,唔加權限應該冇問題。
俄妺一般都有少少芭蕾舞底字,所以身體會比較柔軟,有啲難度嘅動作都可以應付。不過宜家係英、法、德這幾個地方,都好少見到高質俄妹,多數波蘭、匈牙利同羅馬利亞妹。反而亞洲有時會碰到,疫情前係澳門桑拿就碰倒一個brunette高俄妺,自稱係中東做過模特兒。

回復 Winston91 ##9 的帖子

好似俄妹依家鍾意亞洲多D

好耐冇睇過咁有文采嘅post,連標題都押韻!感謝!

thank you for sharing

實在精彩啦

師兄既報告真係好精彩,aky真係好靚女呀😍
恭喜恭喜

Sky真系好len正

多謝分享

非常有心之作品。

Winston91 發表於 2021-9-5 15:04
難得法王咁有心在歐洲版再發多一次帖,造福廣大師兄。歐洲版好似冇版主,加上你post嘅相咁正經,唔加權限 ...

我對俄妹的經驗相當有限,俄烏三連擊是我第一次 "中"我的頭入去
N年前我只食過這個 19歲 俄羅斯少女:

西歐淫業似乎好Q多 由羅馬利亞妹佔據
我看到你在澳門和泰國玩女。
你也在英、法、德玩嗎?
能分享一些 澳、英、法、德 經驗嗎?

謝謝師兄分享!好想快啲出到國 去烏克蘭或俄羅斯玩留番轉

俄罗斯民族众多想必各有千秋,印象中的俄妹应该是接近波罗的海三国长相吧