[俄羅斯] 三輪法王外傳: 俄烏三連擊 全部粉紅色 ☆照片追加

回復 Fcukajap ##1 的帖子

Very nice
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks for sharing

相當精彩

太精彩,多謝師兄分享,我預備疫情後出發

回復 Fcukajap ##1 的帖子

Big thanks

身材很棒,不过据说体毛很重,很扎手,不知道是不是真的

回復 Fcukajap ##79 的帖子

那是Covid爆發前的post. 之後當然冇去到啦,不過2022年4月去尼泊爾,登頂加試下尼泊爾嘅message with happy ending.

terry70 發表於 2022-2-24 18:49
回復 Fcukajap ##79 的帖子

那是Covid爆發前的post. 之後當然冇去到啦,不過2022年4月去尼泊爾,登頂加試下尼泊爾嘅message with happy ending.

有意思,我從未遇過尼泊爾妺、吾知係點嘅呢⋯⋯

回复 Fcukajap ##1 的帖子

謝謝師兄

Thanks for sharing. Really appreciate your effort in planning things ahead.

wingwaiwong 發表於 2022-5-10 03:50
Thanks for sharing. Really appreciate your effort in planning things ahead.

Most intermediate / advance play requires quite a bit of planning.
It is like a producer making a low-budget film.
I have to think of theme, characters, location, logistics etc

大神 你太牛逼了

謝謝師兄分享,好靚女

法艷遇滿全球,你既玩法相信小弟一定做吾到。,我只係去過Franfurt既FKK,入面多數係東歐既囡囡,佢講既國名我都未聽過,也有D以大利,德國,不過質素就差。

wongwingkin 發表於 2022-10-14 09:38
法艷遇滿全球,你既玩法相信小弟一定做吾到。,我只係去過Franfurt既FKK,入面多數係東歐既囡囡,佢講既國名我都未聽過,也有D以大利,德國,不過質素就差。

這很常見
西歐各國  主流叫G市場 早被羅馬尼亞 烏克蘭 俄羅斯 波蘭妹 佔領

這也是西歐各國 玩女入門瓶頸位
(到處食來食去 都冇本地菜 大多數都只係東歐妹
睇下歐洲夜遊版多個兄弟 D report 就知)

我對FKK D女 質素有嚴重懷疑
以維也納 Goldentime FKK 為例
這些是官方發布的圖片
法王主觀意見: 只有最佳10到20% 嘅女食得落

Fcukajap 發表於 2022-10-14 22:06
這很常見
西歐各國  主流叫G市場 早被羅馬尼亞 烏克蘭 俄羅斯 波蘭妹 佔領

去見識見識,我至愛都係祖國美人

回复 Fcukajap ##1 的帖子

thank you for sharing

精彩報告👍🏽

really very nice experience