[其他] 還❗!!,盡玩,人老?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

還!❗!!,盡玩,己三個月無出帖
最近五月尾,睇医生,老,退化,疴尿無力,滲尿,己服前列腺药一年,
每年的抽血化验,前列腺指數極高,寫纸急診,十天後去泌尿科,要验乜乜都要排期最快3個月後,問我有保險,咪寫纸叫我私家照,再两星期覆診,

真係有的鸠痛,咪入院檢查,之前狂
初话照前列超聲波,做埋尿道,膀胱鏡,未係個的,但遲的会,而家位置唔做得,要食药缩细,但会性無能,以前經常中招遺害,菜花,淋仔,衣原,滴虫令尿道炎,前列炎,膀胱炎,滲尿会慢慢濑尿

好能灰,攞報告,再覆診
要抽前列组織,
IMG_20210902_055158.jpg /但話好能痛同会感染,  咁叫我自己去磁力共振同尿道入內窥鏡,前列等整個泌尿,入院前狂玩 mmexport1629418731502.jpg ,住九龍法國,個的资助百二文房 mmexport1629418722353.jpg 都三萬七
IMG_20210903_073411.jpg 咁就賠三萬五, 上次二萬賠足, 但保險話再验就爆數,可能賠一半,我隻自願医保靈活萬七保费,都咁,
私院医生話叫我都要做抽组織,如果唔惡就算,等真係疴唔到,失禁先,i

[ 本帖最後由
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

men's most painful news....take care bro
保重、睇情況可能真係幾大劑下。
英雄最怕見白頭,祝身體健康。
祝身體健康
好好保重,养好身体后,再玩过,祝身体健康!
师兄不复当年勇

前列腺X最好不要擴散到骨,C兄你有打荷尔蒙针嗎.
你間保險公司有得賠算好啦, 我買個間賠條毛呀
回復 genius1234 ##10 的帖子

God bless you ....!
樓主加油
有無再見大白鯊

take care!
通利仔 發表於 2021-9-6 16:22

前列腺X最好不要擴散到骨,C兄你有打荷尔蒙针嗎.

打荷尔蒙係入骨無得医,或冇三萬/月標靶药,餓死部份細胞但其餘死唔晒一耐药性就一發瓜得,打荷尔蒙長多两三年,切春袋有五年命
我私家覆診同政府覆診睇,係前列指數高,內窺未發現有擴散,但括约肌收缩及控制力,肌力鬆驰,可能受中招發炎及割痔疮,电菜花,滲尿,濑尿,忍唔到大小同括弱肌急速老化同前列一同影响
胃,肠每三年內窥都有息肉,都係癌前
所以現都要抽组織,個的睇下惡唔惡,唔惡就一路監視,三個月做次內窥,抽前列,电腦,政府排期明年,私家十一月可以有保險先验,
唔惡唔好做,後遗好大

大江東去 發表於 2021-9-8 20:10
有無再見大白鯊

依輪大白鲨係好早,11点前
黄华德 發表於 2021-9-6 07:10
好好保重,养好身体后,再玩过,祝身体健康!

做完內窥鸠痛兼血尿,成個八月都係濑閪,屌唔到冇得好,只有希望壞得冇咁快,
祝健康 康復再玩過

七爺先休養一陣,你有長粮食,唔死得既!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:29