樓主: 我愛朱纷申

[其他] 還❗!!,盡玩,人老?

經政府及私家泌尿黄綠雖然我唔做活組織但內窥,一磁力,电腦等,可以监察住先,做住超声波唔妥先一定做活组織,滲尿,大小忍唔到,係我泌尿机能退化近八十,食住药,保住現質素生活先,但会有副作用
陽萎(無法勃起或維持勃起狀態)、性慾減低、射精障礙
乳房壓痛及脹大
睾丸疼痛

我愛朱纷申 發表於 2021-9-9 08:15
依輪大白鲨係好早,11点前

我昨天去 mmexport1631147031628.jpg 都唔見大白鯊
我,會,繼續,幫你,屌落去,放心,去吧,一路,好走。
jimmyhot 發表於 2021-9-9 16:35
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

七爺先休養一陣,你有長粮食,唔死得既!

维持生冶質素,,食偉哥,而家要成粒,用副廠,黄綠都要250 mmexport1631008232066.jpg mmexport1631008227706.jpg
我愛朱纷申 發表於 2021-9-11 22:08
维持生冶質素,,食偉哥,而家要成粒,用副廠,黄綠都要250

而家揾條囡gateway IMG_20210911_221100.jpg
瞧型人 發表於 2021-9-10 09:07
我,會,繼續,幫你,屌落去,放心,去吧,一路,好走。

我,會,繼續,屌落去,放心,屌唔到先,我唔会去势,始终人:都会一路,好走。
回復 我愛朱纷申 ##24 的帖子

食副厂其實效果都一樣.重平一半有多.
回復 我愛朱纷申 ##22 的帖子

大白鯊现在不會長时間企街.要有緣才能屌佢.
通利仔 發表於 2021-9-13 11:50
回復 我愛朱纷申 ##24 的帖子

食副厂其實效果都一樣.重平一半有多.

黃綠話用波蘭飯,品質好的,所以平唔到一半 mmexport1631506763978.jpg .實質食水深
多多保重

保重啊師兄

祝早日康復
通利仔 發表於 2021-9-6 16:22

前列腺X最好不要擴散到骨,C兄你有打荷尔蒙针嗎.

我打左,死能,食偉哥都唔得,買真空泵同鎖精環試下 IMG_20210918_124504.jpg IMG_20210919_160905.jpg
佩服師兄,祝早日康複

多謝師兄分享!
兄弟,保重身體
iloveplayball 發表於 2021-9-22 13:14
兄弟,保重身體

我会,而家医院活化括约肌
周師兄身體承授幾多,就玩幾多,保重!

回復 我愛朱纷申 ##36 的帖子

人哋就叫鸡写报告,你就好似日记回忆录!想人知道你嘅日常,可见你内心非常寂寞孤独,连食咩药都要影俾人睇。果然心胸狭窄嘅人,必定孤独终老,真可怜!
speedingmolly2 發表於 2021-9-28 22:07
回復 我愛朱纷申 ##36 的帖子

人哋就叫鸡写报告,你就好似日记回忆录!想人知道你嘅日常,可见你内心非常寂寞孤独,连食咩药都要影俾人睇。果然心胸狭窄嘅人,必定孤独终老,真可怜!

心胸狹窄,点睇到
人老,病,
生老病死,人生必經,無须可怜
通利仔 發表於 2021-9-13 11:53
回復 我愛朱纷申 ##22 的帖子

大白鯊现在不會長时間企街.要有緣才能屌佢.

mmexport1632113994277.jpg 大白鯊早上十一時前就企龍蝦位

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:35