[粗人粗語] 請問nuru

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前玩樓上骨時,有囡囡講過nuru, 話咩係用妹妹按摩個身體,話唔衞生
因為囡囡廣東話唔正,所以聽得唔係咁清楚

請問nuru 是否正如囡囡所講,類似BM 咁,但就用妹妹按摩身體?
但上網睇過,囡囡似係用成個身體幫人按摩,又或者用妹妹摩細佬,如果真係用妹妹摩細佬,咪好易出意外插入去?

請問nuru 其實係點?
叻玩nuru 嘅女
可以用佢下面d 毛毛用似毛筆咁掃你個身
暖暖地,又滑滑地,都幾舒服嘅

明白了
咁只係掃背隻?定係前面都掃埋?

如果掃前面,會唔會掃下掃下,就吉左入去?
香港D女做之前會幫你上套。
用浮床加大量油玩
多謝分享。
多謝明曬
睇女
唔少女nuru好求其 ... 係咁易落油波推就算
回復 hajimede ##2 的帖子

我去過尖沙咀啲spa女多數nuru波推
推到咁上吓有啲會鮑魚磨棍
講真如果條女唔係有心比你入都好難入到妹妹
我自己喜歡nuru因為無咁容易整親細佬啲皮
jesuscrys 發表於 2021-9-11 09:38
睇女
唔少女nuru好求其 ... 係咁易落油波推就算

我玩過兩次BM, 第一次係玩樓上骨時加$100 玩
當時囡囡用對波起我背隻推左兩次左右,完全無乜feel, 唔夠1 分鐘就完
第二次係囡囡免費送BM, 推左四次左右,當時囡囡用對波推埋我耳仔,但都係無乜feel
magicben 發表於 2021-9-11 17:38

包魚摩棍都想試下,同埋我想試下spa
因為一樓一的囡囡好多都好老

不過我未試過打飛機出,以前都係著住底褲頂囡囡妹妹出

丹尼爾丹尼爾 發表於 2021-9-12 17:30
我玩過兩次BM, 第一次係玩樓上骨時加$100 玩
當時囡囡用對波起我背隻推左兩次左右,完全無乜feel, 唔夠1  ...

一樣唔好nuru,咁多油跟本冇乜感覺,

nuru只係為收貴D
magicben 發表於 2021-9-11 17:38

但同時細佬冇咩feel...油林林
丹尼爾丹尼爾 發表於 2021-9-12 17:36
包魚摩棍都想試下,同埋我想試下spa
因為一樓一的囡囡好多都好老

人一世物一世去試吓囉
jesuscrys 發表於 2021-9-12 21:30
但同時細佬冇咩feel...油林林

我都係唔鐘意油木木,按摩時都會叫囡囡唔好推油,就咁按就算
magicben 發表於 2021-9-13 23:16
人一世物一世去試吓囉

明白了

請問師兄我見太子的spa 如果按摩+nuru 60 分鐘大約$500 左右

如果係尖沙咀的spa, 按摩+nuru 60 分鐘要成$1000,請問尖沙咀的囡囡會唔會較後生?

回復 丹尼爾丹尼爾 ##3 的帖子

我有試過前後掃都有

係門口位、係玄關位都有入過

直入就不了

不過好老實講,nuru嘅野,巧立明目,你揼骨飛機餐500-600,佢撩你800-900玩埋nuru
但好多都係鳩流流

倒d滑潺潺嘅nuru上你個身,求其磨左3分鐘都唔知有冇,就開始打飛機

所以遇到好俾心機磨nuru嘅女女,真係好珍惜
丹尼爾丹尼爾 發表於 2021-9-13 23:28
明白了

請問師兄我見太子的spa 如果按摩+nuru 60 分鐘大約$500 左右

雖然我無去過太子啲spa
但係聽其他師兄講TST啲spa啲女最後生
一分錢一分貨
花花大師 發表於 2021-9-19 16:55
Spa 搵笨居多,落少少 Nuru Gel 求其摸幾下

好多係咁 ... 巧立名目收貴D

唔知為咩...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 00:41