[囡囡推介] 95後青春少女高挑白滑巨乳40寸大学校花,天然真波,腰細兼腿長小蠻腰手感一流好好揸,夾腸,深喉環保吹奏好有AV feel,吹得,吊得,玩得,吹得窄鮑多水多汁

簽到
名稱: 43寸巨乳大學校花
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B41305-深水埗-一樓一-43寸巨乳大學校花.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

按钟43寸巨乳大學校花開門果一刻就被對雪白大乳電到暈嗮浪,真人靚過廣告相多多聲,又年輕又靚女,青春面孔,純情樣,似水汪汪的眼睛迷死人,絕對唔係講笑,完全系冇撈味,入閘之後佢拉我埋床坐低,笑住咁攬過黎,我對手就自行摸佢對波,真波手感好,巧彈手,皮膚白滑似BB滑咁,把聲甜似幼幼聲,爽到爆。

除衫後佢對巨乳真波彈出來嚇死人,見到佢幅靚BODY,細佬已經扯旗,一隻手搓佢對波,另一隻手巢佢個西,好好玩,pat pat渾圓又靚,揸靚囖推車最爽,入去洗白白,有波推,水中蕭,夾腸仔好似同自己條女打真軍咁,水蕭望住佢幫我吹,睇住細佬出出入入,真係乜都齊曬,真係好激爽,之後上床開波,自動波送上,波推漫遊得好落力,直頭奶暈全身咁,我一手揸佢誘人雙峰一手巢佢細妹,有真水,好撚好feel,掃多幾下明顯feel到囡囡粒 lin都起身,跟住係咁錫lin,奶旦旦,玩下雀仔,跟住一招電光毒龍鑽,條俐系咁鑽入去,痕到我典來典去,鑽完就用手掃下我個patpat,再用指甲R 下旦旦,掃到我痕痕哋,R到我鳩頭變大肉棒變粗,佢立馬含住同我做環保吹,淺入深係咁來回吹,技巧一流。

淫蕩眼神望住我黎吹,最刺激同頂癮!好主動翹 pat pat黎示意我玩69,食嫩鮑我最中意,粉紅鮑魚幾吸引,含一含,瀨一瀨,爽到佢全身震動,上套女上男下,黎個觀音坐蓮,一路騎一路用對波頂我,下下入到 盡,下面D水開始漏曬出嚟,囡囡叫聲淩厲,動聽銷魂,佢都騎得幾ENJOY,起身對坐抱實再上下抽插,覺得不夠頂癮黎個男上,加速沖刺,佢反應夠真實,望到佢面紅嬌喘咁,好卵正,妹妹將細佬夾得勁緊,夾下放下,好似吊緊自己條女咁,好有女朋友feel,吊到佢一路呻吟,揸佢大波將條嘢頂到最深處,黎多幾個回合細佬就好快爆漿。跟手同我清潔JJ,沖完涼擺低家用+tips走人!

多謝師兄分享~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

好靚女

回復 onelive ##1 的帖子

好鬼死靚女

多謝師兄分享

Pretty girl