小北真波好水好屌

簽到
名稱: ❤Nuru陀地SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B38211-尖沙咀-水療SPA-❤Nuru陀地SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相頭 9/ 10  身材 9/ 10  服務 8.5/ 10

過程:呢間spa有分 P2 P3  糸列,客服話 Dior 放假,要巨乳 P3系列既,小北岩我,選定按時上去,正是小北開門,一見小北,有小小暗喜,樣是二十中啦,但係靚樣果隻,我覺得好有女人味添,帶入房後問要吾要水,
Take shower first
個噴射浴缸正爆,小北侍浴夠細心又體貼~波推擦背樣樣都有~洗得細緻又有心機~feel好到爆棚~沖得一乾二淨~跪低水中簫~吹功好勁~一吸一啜~一吐一吹~都落足咀力~吹到細佬不斷膨脹~係沖涼房都玩左好耐~口爆一Q~

P1: 沖完上床,小北亦入房,佢 big 爆既身形真正。一開始按,不用破冰好好笑容,亦好白咁同我講佢新入行三數日,仍是白紙,不過也儘力按下既,咁我又吾介意既,去得都係在意 P3多D。咁傾下按下,大家互換位,佢扒低我幫佢摸下骨先,我坐上佢 pat pat 上,幫佢由膊,背,腰,脚一路按下摸下,皮膚很滑,其時我小弟已硬如鐵柱,位置就放於小北 pat pat 之間落少少,貼住佢兩腿間,完全係後入姿勢 ready, 玩下玩下已很 high, 頂吾住互換返位入 P2。
P2: 哇,一轉正面,直接望真下小北既靚樣,佢放返長髮落黎,更添多分女人味。其時我已轉身,小北把她雙巨乳去招呼小弟弟,pat pat 向我,即 69也。由於是處於69乳交中,所以小北 pat pat 距我的頭遠小小,不能品鮑,只能用手打井,但似乎時間不足冇乜水,乳交了兩分鐘左右,小北便叫上套了。
P3: 先女上,呢下不得了,對 36F巨乳直接在我前方不斷上下跳動,我也出手感受下,完全真波,而且質感十足,好似揸緊兩個小手球咁,非常好玩,小北 Lin 頭亦硬了。跟手轉返男上,一路抽插小北巨乳又係不斷狂搖,畫面非常 high,不忘試車,小北輕聲話吾好錫咀咀,知道~唯有專心做野,最後成功出野。大家各自沖涼,俾$走人。

感受:小北樣靚,身材靚,手幼腳長,完全 model 身形,如果再經師兄們教導而又學到既,相信必定係一個爆鐘紅牌!。
我點先可約到妳呢
回覆 讚好 不讚 使用道具

好屌

美少女

多謝推介分享

多謝分享

服務一流

極品 美少女

多謝師兄分享

身材豐滿

多謝師兄分享。

爽丫丫...

回復 pikachi ##1 的帖子

多謝師兄分享

肥田大波美女!

多謝分享

多謝師兄分享

國模王雨纯都貼出來。借用得好。

大波靚女 ~ 唔錯   

有様有身材,正