[賽後報告] 粉嫩小女孩 身材全身走肥 最鐘意制服和絲襪 40寸長腿,18尺幼腰 加上36D大波 又後生又索超吸引

名稱: 粉嫩小女孩
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B54955-佐敦-一樓一-粉嫩小女孩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天氣咁撚熱,日日心火盛,唔搵條女出吓火,隨時中暑谷到爆,深水埗區有條囡,佢就係淫蕩粉嫩小女孩 ,性價夠晒滿分,深水埗之花粉嫩小女孩 ,36D超級美乳+粉紅乳頭,彈性十足,軟熟白滑,籮友圓靚,前凸後凸,見到鳩都硬埋,手多多系咁抽水,任抽唔嬲,入去沖涼,細心侍浴,波推小不了,好戲來了,冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫!床上,服侍我趴低,先來按摩推油,開背有力有手勢,功架十足,技術好掂,慢慢按摩埋全身,推油真係推得好好,好用心去為我推鬆全身,成個人真係舒服曬,推埋前列腺,手勢一樣咁掂,掂到無心享受。佢嘅口技相當掂,吸荔、啜炮、打圈等都做足功夫,吹奏功力極好,帶畀我極大嘅快感,佢嘅手口並用連串動作後,細佬處於爆發嘅臨界點,玩六九,鮑汁滲漏,變成濕地公園,首先來個女上佢對36D大波係我面前左浪右浪,條腰扭到七彩,表現出靈巧嘅床上技術,感染我激起內心嘅慾望,之後轉身男上,我一下下的抽插,佢叫到出聲要我大力D,入D,好托住對腳,掛上肩膀,吓吓唔留力,盡情抽插,佢肉緊時我興奮,佢洞口好濕,D水流落張床度,真係天生淫蕩,西水都多過人,差唔多啦,都係推車狗仔式,堅硬嘅細佬不斷向前推,推到啪啪聲,佢嘅呻吟聲真喺冇得頂!去到高潮頂點,爽到爆漿米青狂噴,休息一陣再陪我去沖身,最後俾家用再閃人,下次必定返食。粉嫩小女孩 咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!
thx for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享~~~~~~

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享