[曼谷] 人在曼谷,乜都無得玩

其實呢個時間去無咩女好正常,你唔驚女女都驚
最緊要 人冇事。。 玩得開心。。
Ching is still in Bangkok or travel there?
Thanks for the update info anyway
最後6點尾近7點去到,乜都無😆
餓左咁耐,剩番係曼谷時間唔多,睇黎要搵下冇乜地方搵到女至得。
泰國目前仍屬疫情高危地區😓
fy9413 發表於 2021-9-13 00:39
去幾個月, 點解唔過清邁 布吉, 嗰邊好似無咁嚴

我5月過黎的,不過講真,如果係旅行幾日就會去盡玩;而家日日係度就算無疫情都未必會玩到咁盡
多謝分享, 有第一手消息總是好的
等待好消息
一定有得玩既
R15 發表於 2021-9-12 23:21
最後6點尾近7點去到,乜都無😆
餓左咁耐,剩番係曼谷時間唔多,睇黎要搵下冇乜地方搵到女至得。

c兄,等10月1日啦
希望疫情快D過去~~
呢個時世試下用app 搵食啦!大把女等錢駛!
回復 東莞蜈蚣 ##33 的帖子

講就易,用app 都唔多女,仲要冒着個風險貨不對辦🤣🤣

尋日終於去左Momo

登錄/註冊後可看大圖

Book 左pun pun, 真人比相黑,都算靚既,不過下巴,鼻,都係整過嘅,心口就更加唔使講啦, 細細粒,無乜肉

去到嗰陣用另一邊門撳鐘仔,之後有囡囡開門招待,見到個囡囡都好靚開頭以為佢就係我約嗰個,仲喺櫃位幫我收錢帶埋我上房。

入房就校定水仲準備沖涼,點知我口痕問佢 Khun  chui  arai krap ? 至知道原來佢唔係我book條女。 心諗早知行樓梯上去嘅時候查下佢個囉柚….

跟住我問佢叫乜名,佢好似叫Yuri 😏😏😏😏

期待師兄報告
So sad, hop we can go Bangkok soon
回復 R15 ##35 的帖子

Good ! Long time no see report la
parknam9 發表於 2021-9-12 15:45
等CH報導蛇美最新情況

same same
回復 R15 ##1 的帖子

thanks CHing for reporting..

2yrs no BKK la!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:06