[囡囡推介] 口爆69陀地学生妹白滑43寸巨乳美少女,睇見都熱血沸騰 架生新淨, 反應一流,水中蕭,環保吹,激情口爆,暢快顏射,服务多元化,唔食走寶。

簽到
名稱: 口爆69陀地学生妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B52450-深水埗-一樓一-口爆69陀地学生妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

口爆69陀地学生妹白滑43寸巨乳美少女眼大大,電力十足,樣淫夠姣,非常熱情,身材:有前又有後,對波漲卜卜,渾圓Pat Pat,好西好水,技術:前後侍浴,有冰火水簫,大車,毒龍,環保吹,口爆,事後簫,叫床聲好得,服務:技術型,順德人,投入又好服務,主動又細心,見佢放完假,拿拿聲去搵佢,囡囡樣淫夠姣岩晒我口味!

入閘後,囡囡熱情如火,同佢考下車牌,一考即有大車牌,佢狼死過我,攬實我大車特車,車住入浴室沖涼,一邊車一邊洗勁,車到不識口,幫我沖涼清洗小弟弟,真係玩到勃起晒,就來冰火水中簫,技術好唔錯,簫得舒服,望住你吹唔停,差少少俾佢吹左出黎,洗乾淨出去,抹乾身上床,先同我大車一陣又玩下小弟弟,好有女友feel。

佢趴上黎從上身奶到下身,幾乎奶勻我每一吋肌膚,又吹又啜蛋又奶袋,含住波仔吞吐一番,其間舌頭仲掃埋屎忽窿,再深入咁鑽一輪,呢下真係要加分,佢含住鳩頭成碌吞晒入去,感覺好撚冰涼,橫簫直笛吹到雪雪聲,吹功好了得,深喉,吸啜,環保吹左好耐,吹唔叫唔停,好撚舒服,再黎上下快慢吹奏,有眼神,玩埋六九,佢愈吹愈狼,吹到小弟弟又粗又硬,我差D就升天,拿拿聲上套就博老命,估唔到佢話要女上好啊。

睇下佢騎功如何?臨入西前,大眼妹話:「放心啦,我一定會榨乾你!」仆佢街啦,騎術屬超班馬,佢完全嘆緊我咁,九淺一深,九深一淺,時快時慢,節奏有序,腰力驚人,大波佢直頭當我係隻馬,自己係練馬師,全程俾佢食住,你話仆唔仆街?唔得啦,換姿勢男上女下,囡囡好興奮,淫聲不斷,個西夾得好緊,好舒服,忍唔住起身俾佢同我吹到口爆,含住精做埋事後簫,爽晒!事後浴後,俾錢走人!口爆69陀地学生妹值得翻食!

多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Thanks for sharing~~~
回復 ganx ##5 的帖子

白滑大波

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 11:26