[囡囡推介] 瘦底大波加蛇腰長腿~幅偈真係無得輸~~

簽到
名稱: Anna
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A25927-尖沙咀-一樓一-Anna.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟中意主動投入同埋夠放夠姣嘅囡囡~
混血兒Anna正正係呢挺~
Booking好時間~入房okay啦,仲調戲下我、熱情似火又夠姣~
Anna身材好好,瘦底大波加長腿,仲有條蛇腰,尤其騎牛牛嘅時候就更加明顯,淨係望對靚波已經無得輸~
過程有講有笑,唔使破冰好健談,body水簫做足,乾身上床,我大字型瞓低~
全程有眼神接觸,好有交流,吹緊嘅時候一流,越吹越起勁,仲不時向上望,好似啲AV女優咁,夠姣夠淫~
上袋直搗黃龍,Anna努力策騎,其間係咁呻吟,話好舒服~~
轉傳教士式,要後入,靚蘿非常之吸引,啪啪聲抽插百幾下派貨~正啊~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享,瘦底大波包膠
唔錯唔錯
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 22:24