[賽後報告] 失戀空姐有份清純氣質,服務更加係掂到加零一,36D巨乳又圓又大,波推好有壓迫感,嗰招水中簫,高級技術

名稱: 失戀空姐
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B54597-深水埗-一樓一-失戀空姐.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

年輕時想搵囡要就住就住,步入中年,再唔去搵囡就浪費人生,深水埗區有位囡囡叫失戀空姐 ,係公認嘅高班貨,打咗幾次電話先搵到佢,仲要FULL BOOKING,要等到第二日先有位食,真係要仆佢一鑊還吓心願至得,到咗預約時間,準時到步,開門一看,真係眼前一亮,好青秀好靚女,好有女朋友FEEL,差D走寶都唔知,新女失戀空姐 不禁令我眼前一亮,除咗身材火辣外,樣靚、大波、美腿、靚股,仲有份清純氣質,服務更加係掂到加零一,36D巨乳又圓又大,波推好有壓迫感,嗰招水中簫,高級技術,口技一流,好彩佢見好即收,全身洗乾淨抹乾身舒服上床,床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,一開始我扶住佢條幼小腰,前推猛進,屌到囡囡瘋狂大叫,一輪狂轟猛炸,西水狂流,到中段女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄,佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟,兩人身軀嘅猛烈撞擊,佢隨即興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心,差唔多啦,推車仔,由慢到快,好推好砌,一路揸一路進出,最後直路,推上五波加埋turbo,插到肉撞肉,啪啪聲,我地同時大叫一聲,笑住狂射米青派彩完場。失戀空姐 嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 23:09