[賽後報告] SM周秀娜鋼管舞舞者出身身材極度柔軟輕鬆一字馬 能挑戰各種高難度性愛

名稱: SM周秀娜
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B54805-深水埗-一樓一-SM周秀娜.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

成日聽D完美主義嘅巴打鳩吹,連樓都未洗就話D囡乜乜七七,我就話洗得樓,實有好野食至真,好似深水埗區咁多囡囡,三心兩意就比人食咗頭啖湯,睇啱目標SM周秀娜,入到閘夠晒LUCK,SM周秀娜白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,SM周秀娜皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力,全身按鬆,之後推油,剛柔並濟,佢嘅撚雀手勢好鬼正,非常好感覺,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,SM周秀娜越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,上套埋牙合體,女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,再轉第二招來男上,用盡畢生嘅鳩力大大力狂隊,SM周秀娜水源充足,叫床聲又淫蕩,D級大奶任搓任揸,好軟熟,最後怒火推車,後插爽到震,仲揸住對奶壓實屌,瘋狂加速,西水狂流,達到高潮頂點,有咁嘅對手,爆得令舍爽!屌得咁撚過癮,SM周秀娜梗係會係下次返桌目標啦。
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 22:35