[中港交流] 恒 大 灣 區!

回復 kingkong_hk ##40 的帖子

姦我旦治, 你上路慢行, 唔送.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##42 的帖子

由头行过, 行到牛头马面 pick u up.

artlo 發表於 2021-10-4 20:52
回復 kingkong_hk ##42 的帖子

由头行过, 行到牛头马面 pick u up.

叫佢地來搵我啦

不過比我炒晒左

回復 kingkong_hk ##44 的帖子

所以馬車醒过你, 講句野都语無倫次.

artlo 發表於 2021-10-5 11:41
回復 kingkong_hk ##44 的帖子

所以馬車醒过你, 講句野都语無倫次.

佢比我拉左係深圳坐緊

回復 kingkong_hk ##46 的帖子

比你拉左係深圳坐緊个件係流馬車, 大6人扮既马車, 真正馬車係屯门, 所以話你个脑生响seafood.

artlo 發表於 2021-10-5 19:31
回復 kingkong_hk ##46 的帖子

比你拉左係深圳坐緊个件係流馬車, 大6人扮既马車, 真正馬車係屯门, 所以話你个脑生响seafood.

係5係又想睇我D新文創作?

有冇真新文講佢係屯門happy緊先

回復 kingkong_hk ##48 的帖子

教極都係咁昂9, 上youtube睇吓啦.

artlo 發表於 2021-10-6 11:42
回復 kingkong_hk ##48 的帖子

教極都係咁昂9, 上youtube睇吓啦.

比YOUTUBE連結來睇下

回復 kingkong_hk ##50 的帖子

你自己去 youtube 揾攞.

artlo 發表於 2021-10-6 20:43
回復 kingkong_hk ##50 的帖子

你自己去 youtube 揾攞.

姐係冇正句啦

我起碼刀有報子佬登我D創作

回復 kingkong_hk ##52 的帖子

報子佬 ? 你D創作 ? 唉 ! 又尼癫人說夢, 可憐虫.

artlo 發表於 2021-10-7 11:26
回復 kingkong_hk ##52 的帖子

報子佬 ? 你D創作 ? 唉 ! 又尼癫人說夢, 可憐虫.

你講果D屯門HAPPY有冇正句先?

我搵左馬車係心震坐緊起馬刀有報子佬幫我手登

回復 kingkong_hk ##54 的帖子

幫你手登馬車係心震坐緊个報子佬, 咪係你發夢个化身, 嗱, 劉馬車近半年去咗邊个 link?youtube有详细介绍, 馬車真係醒过你好多.

artlo 發表於 2021-10-7 20:49
回復 kingkong_hk ##54 的帖子

幫你手登馬車係心震坐緊个報子佬, 咪係你發夢个化身, 嗱, 劉馬車近半年去咗邊个 link?youtube有详细介绍, 馬車真係醒过你好多.

幾間都登我D創作

劉馬車帶醉酒女上房拍性愛片 上訴失敗遭深圳法院判囚3年半
https://china.hket.com/article/2 ... 3%E5%B9%B4%E5%8D%8A

網絡紅人劉馬車再涉「強制猥褻罪」 上訴失敗深圳法院判監3年半
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E ... 3%E5%B9%B4%E5%8D%8A

網紅劉馬車酒吧外「執屍」拍性愛片 於深圳判囚3年半
https://hd.stheadline.com/news/r ... 3%E5%B9%B4%E5%8D%8A

回復 kingkong_hk ##56 的帖子

全都是过期舊新闻, 冇人有興趣睇, 難得你低 B 到当宝, 唔好晒我时间, 無論如何馬車真係醒过你好多倍.

artlo 發表於 2021-10-8 10:58
回復 kingkong_hk ##56 的帖子

全都是过期舊新闻, 冇人有興趣睇, 難得你低 B 到当宝, 唔好晒我时间, 無論如何馬車真係醒过你好多倍.

2020話佢要係心震坐3年

你話E+佢係屯門HAPPY, 你識5識計數

回復 kingkong_hk ##58 的帖子

我大6香下人, 冇讀書, 5識計數, E+佢係屯門HAPPY, 馬車真係醒过你好多倍.

artlo 發表於 2021-10-8 21:03
回復 kingkong_hk ##58 的帖子

我大6香下人, 冇讀書, 5識計數, E+佢係屯門HAPPY, 馬車真係醒过你好多倍.

早講啦

等我5洗叫報子佬登咁多