[唱K-GF] 賓賓印印值直當港男係儍佬、老襯

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

援交價收800/2hrs, 樣貌大家星期日,行下公園天橋,一目了然。一個字,化了妝都蓋不了陣陣猪🐷扒味! 港男ching居然食亞婆水口當燕窩,冿冿有味,model價,怪獸質素!唔通7月鬼遮眼,嘩!女神呀 ! 插完方知比鬼壓
小弟五體投地。
佢哋來做姐姐約五千一個月,对她們來說已經夠鄉下養夫活兒,買屋買地有多,照物價比例香港中位數2万一個月,陀地咪要收取$5000/2hrs!
菲菲最過份無安全意識,大疫情初期,照大班同鄉人圍在一起,唱歌食嘢。佢哋優點---面皮好厚,係非常厚,同佢哋工作態度一様。
警員到場警告,菲傭哋例牌拾熟狗頭笑笑口:sorry!sorry!  扮執嘢走。  警員一走,立刻還原!無數次。
香港人疫情期間放假都唔出街,佢哋疫情高峰期玩少幾次會死咁,好彩香港把関守得好。唔係香港一定被賓們白痴貪玩行為變成印度一樣。
而且港男玩賓賓一定記住要用套,討論區己有多位ching中招,賓賓非典都不怕,可况區區椰花、花柳.......,完全無保護意識。
近排她們多了 毒賓名号,☠ 毒賓名字並不是浪得虚名。花柳🌸梅毒,為君送上。下體成幅地圖,恭喜之外.……,以后點面对世人。 小毒賓不要冒險,戴好安全套
唔係完事後賓賓厚颜無耻笑笑口:sorry ! sorry! 染咗D性病比你添 he he
多謝分享。

謝謝分析分享!

但陀地五千2個鐘確實係市價,好多開3000一個鐘5000/6000兩個鐘,重要快餐式服務,
日常消費泊車乜都貴,
感覺2015-2021年間香港人收入大福增加,d中位數字成日拉埋d fresh grad呀minimum wage workers呀緊係得2萬啦

社會富裕乜都貴,我約返早2-3年前跳舞識落d𡃁妹出嚟比舊價2千,感覺已經落後市價抵左咁

Agree that the cost keep on increasing but salary no moving.

多謝分享
人地離鄉別井嚟打工 一星期一日假同自己同鄉聚下關你柒事 就係你啲仆街恐懼撚搞到人原本與生俱來應有嘅人權自由都冇埋
多謝你嘅分享
多謝分享
出來玩當然係長玩長有戴袋最穩陣
不過D印賓國家本來就唔習慣戴袋(另一原因要另外比錢)
個個印佬賓佬同鬼佬都中出慣
特別睇完個毒GROUP
先知有幾多印賓中晒招一樣出來做
完全冇安全意識
多謝分享。
回復 maninman ##1 的帖子

謝師兄分享
冇計啦,港男冇得北上,9痕唯有賓印都要,人地自然吊高黎賣,豬扒扮上菜
多謝師兄分享
雄心雞蟲 發表於 2021-9-20 22:13
冇計啦,港男冇得北上,9痕唯有賓印都要,人地自然吊高黎賣,豬扒扮上菜

大深圳方面依家嘟劏客!無
....平野食
好處
是後生女

Thanks for share.
食得落就得啦
多謝分享
根本食唔落
no good
真面目 發表於 2021-9-16 21:44
人地離鄉別井嚟打工 一星期一日假同自己同鄉聚下關你柒事 就係你啲仆街恐懼撚搞到人原本與生俱來應有嘅人權自由都冇埋

so agree with ching

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 23:00