[囡囡推介] 初做高挑索爆高挑陀地妹走肥真波挾肠皆品,絕顶水中簫,環保吹,鮮鮑紧窄好砌,多汁多水,夠淫夠姣,西水源源不絕,極度AV女優Feel

簽到
名稱: 高挑陀地妹
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/B52225-觀塘-一樓一-高挑陀地妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

女人嘅美,係男人一見到就有想砌有嘅感覺,你可以話街上好多女人都想砌,但多數係得個諗字,幻想就可以!我今日試過條女女,見廣告已經有非食不可嘅感覺,見到真人就不得了,都未試過咁喉擒照。

囡囡佢好識條利用天生本錢,唔好以為影藝術照真人就未必得佢相影得靚,真人仲靚二十歲女,皮光肉滑,青春無敵笑容甜美,清純嘅面孔有着野性嘅內心,又嗲又姣,如果真係要挑剔的話,就係佢對吸手波,鐘意大波嘅朋友就未必啱!

囡囡由入房已經係主動形,除衫挑逗,服侍沖涼,仔細洗乾淨全身,就開始BM,波細都有波細嘅玩法,難得佢好用心,櫻桃小咀咀我粒lin,溫柔玉手摸住我細佬,再玩水中簫,佢把口好吹得,又奶又舔又啜,深喉吞吐,又一路R住我袋袋,好鬼刺激,吹到有想爆咁。

返上床,我可以用小妖精嚟形佢,姣嗲嘅佢,利用一張小咀游走全身,我反客為主大家互舔互錫隻手去探索神秘地帶,後生女容易動情,已經好多閪水流出嚟,捽住佢粒陰蒂,囡囡忍唔住叫咗出嚟,好有抅魂感,玩69,我主攻佢桃源洞佢亦玩弄我小肉棒。

大家盡挑逗。第一吓插入去感到好緊窄,好在閪水多,睇住佢喺上邊係咁搖UN,令我開心之餘又可以自我陶醉,改玩狗仔式,由慢到快,交合聲啪啪啪,佢D呻吟隨住我抽插叫,又配合又銷魂,最後男上,我的抽插動作也越來越大,佢洞內越來越熱,時不時夾住我細佬,陰道壁微微的抖動,夾得我好鬼High,再也忍不住射精了。

囡囡事後服務同樣細心,沖涼着衫無微不緻,咁後生靚女又咁好服侍,哩件高挑陀地妹何止要返啅,值頭想私有化,可惜佢只係短抄,有食就趁手啦!
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~~~~~
Thanks for sharing~~~
多謝師兄分享
十分吸引
唔錯唔錯

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 05:37