[賽後報告] 大波mimi 36D巨乳大波 粉嫩高Ling,吸手Q彈 全身走肥,苗條,上下激凸 風騷又迷人

簽到
名稱: 大波mimi
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B54803-深水埗-一樓一-大波mimi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期去開深水埗搵朋友飲茶,見仲未夠鐘,附近又有咁多一樓一,梗係要偷跳見識吓啦,洗到某大廈,見到有個叫大波mimi 既囡囡,個樣靚得叫人心跳,絕對係我柸荼,而且身材夠晒fit,即時入去佢工作室玩番次先。上房見大波mimi 真人好靚女,面尖尖眼大大,身材好fit好正,有波有籮,腰幼加白滑長腿,完全係我心中女神形象。大波mimi 沖涼會問我水溫岩唔岩,好細心,之後佢用對車頭大燈磨我全身,磨前磨後,再用鮑魚磨屎忽,夾住大脾黎磨一輪,最後跪低幫我水中簫,係沖涼房都玩左好耐,爽到震。床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,一路夾一路用利含大碌棍龜頭,條利好敏捷,含得超撚舒服,跟住六九吹簫,高級環保吹,鯉魚咀720度旋轉吸啜,佢一路吹,對淫眼就一路向我放電,舒服到我嗌左出黎。拿拿聲即刻分開佢雙美腿後,支棍長驅直插,經過數十次狂轟後,佢瘋狂大叫,配合得好撚激情,之後女上搖得好落力,大波mimi 激情投入,起勢自模,妹妹緊窄,夾到我有氣無掟透,來回幾個回合,最後自動波趴牆趷起美蘿對住我,老漢推車,大大力推到啪啪聲,爽到佢淫聲愈叫愈大,淫水愈流愈多,真係正到痹,囡囡西水狂流,我加把勁插到盡,九淺七深,用盡所有功力,推到最高潮頂峰至瘋狂掃射,真係好撚刺激過癮。深水埗大波mimi 多水又多汁,又足鐘,而且好有女朋友感覺,絕對係返食之選。
多謝師兄分享~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for sharing~~~

多謝師兄分享

好靚女呀

多謝師兄分享

多謝師兄分享