[賽後報告] Nuru_黛米 一線靚鮑魚越屌越過癮,啪啪聲, 真人真相真大波, 過來挑戰吧, 千其唔好走寶

名稱: Nuru_黛米
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B53793-佐敦-一樓一-Nuru_黛米.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天生風騷熱情,36D真波好迷人,床上瘋狂,招呼細佬夠晒周到,淫蕩好砌,任我抽插,梗係要搵Nuru_黛米 執番劑啦,眼前一亮,長髮而多麼有氣質嘅Nuru_黛米 ,性感figure,人靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,床上按摩技術好,力度控制得啱啱好,加上專業推油,你想推邊度就推邊度,果然食過夜粥,見到美女真係慾火焚身,摩打脷錫暈全身,慢慢由外淫到內,真係一個難得嘅多水姣西,環保含住碌野直吹橫啜,最正係眼神交流落深喉,口技超級一流無敵,搞到我好有感覺,好能舒服。上套埋牙合體,轉身男上,我一下下的抽插,佢叫到出聲要我大力D,入D,好托住對腳,掛上肩膀,吓吓唔留力,盡情抽插,佢肉緊時我興奮,佢洞口好濕,D水流落張床度,真係天生淫蕩,西水都多過人,換番另一個姿勢,帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,拉屎狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,啪啪啪,隊到瘋狂爆射,真係好撚正呀。Nuru_黛米 嘅功夫確令人回味,吹功了得之餘,仲要西窄多水,姣婆遇著我,都係要搵日食多次啦。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享~~~~~~

多謝師兄分享

身材勁爆

多謝師兄分享

唔錯唔錯