请教各位师兄桑拿问题

簽到
名稱:XX
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我哋係广州嘅
朋友准备过美国
谂住走之前飞虎出征
以前从未试过桑拿(东莞辉煌时期仲係小学鸡)
所以想请教各位师兄边个场,消费最高3k左右
睇YouTube有人话豪X,金X,凯X,唔知各位师兄点睇
豪x3k勉勉強強,推薦去帝x,金x平靚正,3k有得剩
现在这疫情,3K应该也玩得开心了吧?
但仍要小心中招。
回復 1314.ww ##4 的帖子

中招?
回復 LFHGO ##2 的帖子

帝X唔係好贵嘅乜🤔
睇吾啱咪淨水幾百走人,去到馬交就去多幾間。
回復 KevinMa ##6 的帖子

唔貴,價格接受得
早幾日先係澳門翻黎,都行左兩個場,利奧同豪門。

當地人就話豪門女多!

個人建議,揀啱女先換衫沖涼。唔好俾locker仔或經理先引領你換衫。你提出先睇女嘅要求,佢地一般唔會拒絕。
回復 chris.gong ##9 的帖子

学到嘢了
咁师兄后来係边个场享用大餐啊
chris.gong 發表於 2021-9-15 16:09

當地人就話豪門女多!

🇲🇴番🇭🇰,申請回港2每日限額,5水隔離?

chris.gong 發表於 2021-9-15 16:09

當地人就話豪門女多!

重覆!不用理會!

JESSON 發表於 2021-9-15 19:28
帝x 3k不够的 金x 豪x 十x 会有剩

置地廣場隔離戈間帝X 唔揀鬼妹/韓妹
3K係夠的
氹仔戈個帝X就唔清楚了
幾個月前揀左個北方姑娘送兩個師傅工3K有找
我愛六六八 發表於 2021-9-15 20:24
🇲🇴番🇭🇰,申請回港2每日限額,5水隔離?

小弟廣州人,vpn上四台。
KevinMa 發表於 2021-9-15 17:59
回復 chris.gong ##9 的帖子

学到嘢了

桑拿揀唔落手。
本來想去夜總會玩,10點去到Club 9,當日翻工嘅大概20條女,已經俾一班上海仔攞曬長鐘。出門口時見佢地咁啱帶女出街,目測啲女嘅質素(由於帶住口罩,只能睇到對眼和身材)只及疫情前英皇個場嘅水平,根本對唔住Club 9個價錢。

跟住行去利奧,見夜總會有著燈就上去望下,有6條女睇但都係唔掂,對唔住6/8/10呢三個過夜價錢,玩唔落手。所以之後先有去利奧桑拿望下,都係唔掂。

最終翻酒店飲酒宵夜訓覺,第二日起身保持良好精神面貌,所以總體呢次行程賭錢有所盈利。澳門嘅消費金額,翻廣州絕對食到頂班女,冇必要浪費金錢同精力。
chris.gong 發表於 2021-9-16 11:47
桑拿揀唔落手。
本來想去夜總會玩,10點去到Club 9,當日翻工嘅大概20條女,已經俾一班上海仔攞曬長鐘。 ...

聽聞廣州D囡好正,仲要叫床聽到廣東話,正!
我愛六六八 發表於 2021-9-16 13:09
聽聞廣州D囡好正,仲要叫床聽到廣東話,正!

祖國江山如此多嬌,正女一般唔分區域限制,邊度多錢啲女就聚去邊度搵食,正如以前嘅澳門。

但國內出來撈嘅女已經出現一個普遍現象,整容過度,國際樣韓國樣范冰冰鼻

講女女家教管理,個人始終認為 港澳 > 廣東(廣州、深圳) > 江浙滬 > 國內其餘城市。
chris.gong 發表於 2021-9-16 16:12
祖國江山如此多嬌,正女一般唔分區域限制,邊度多錢啲女就聚去邊度搵食,正如以前嘅澳門。

但國內出來撈 ...

有D囡囡明明對奶好有自然美,系都要整大佢話會搵多D客,簡直暴殄天物!
我愛六六八 發表於 2021-9-17 01:34
有D囡囡明明對奶好有自然美,系都要整大佢話會搵多D客,簡直暴殄天物!

多謝超級元老不停加分。如果唔介意可否再加多啲,等小弟嘅權限可以去到40,睇鹹相都睇得多啲

講翻啲女整形問題,普遍現象係後生女(95後-03前)喜歡整塊面,對奶仲保持少女型態。
反而專注接客嘅30路,甚至已經生左小朋友後闊出去做嘅女,好多都會搞搞個胸,希望重塑“胸豐”。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 01:37