[新聞時事] 香港特首 林鄭月娥 出大大包 中「國」人民共和國

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##41 的帖子

你同黑鬼佬fxxk極肛實地試驗, 我支持你帮你螺數句.

artlo 發表於 2021-9-28 20:14
回復 kingkong_hk ##41 的帖子

你同黑鬼佬fxxk極肛實地試驗, 我支持你帮你螺數句.

你去西方極落後世界試我螺數句

回復 kingkong_hk ##43 的帖子

个度唔啱你, 你同黑鬼佬fxxk極肛實地試驗既數句, 識用係大湾區.

artlo 發表於 2021-9-29 18:33
回復 kingkong_hk ##43 的帖子

个度唔啱你, 你同黑鬼佬fxxk極肛實地試驗既數句, 識用係大湾區.

你去西方極落後世界試我螺數句

回復 kingkong_hk ##45 的帖子

我的好简单, 直接揭大妈揽掂, 冇可言數句, 唔同你, 揾自己个茅同自己友个茅尼攪, 所以要有支持數句, 冇攪错定.  

artlo 發表於 2021-9-30 20:11
回復 kingkong_hk ##45 的帖子

我的好简单, 直接揭大妈揽掂, 冇可言數句, 唔同你, 揾自己个茅同自己友个茅尼攪, 所以要有支持數句, 冇攪错定.

你直接腩大媽就可食C ALL飯咁神奇?

我仲2為你腩大媽食軟飯炸

回復 kingkong_hk ##47 的帖子

我冇你咁英明神冇, 可以腩大媽食軟飯, 我同大妈只是我用錢去換佢的肉片刻歡娱, 唔同你同你的老同 seafood 相連天長地久.

artlo 發表於 2021-10-2 21:04
回復 kingkong_hk ##47 的帖子

我冇你咁英明神冇, 可以腩大媽食軟飯, 我同大妈只是我用錢去換佢的肉片刻歡娱, 唔同你同你的老同 seafood 相連天長地久.

我C人送隻TALL鞋比你JOHN飯食

回復 kingkong_hk ##49 的帖子

多謝你, 禮尚往来, 我送个超大狼牙肛塞比你練大隻同黑鬼佬happy fxxk 極肛.  

artlo 發表於 2021-10-4 21:18
回復 kingkong_hk ##49 的帖子

多謝你, 禮尚往来, 我送个超大狼牙肛塞比你練大隻同黑鬼佬happy fxxk 極肛.

你去西方極落後細介fxxk極肛要用超大狼牙係咩玩法?

回復 kingkong_hk ##51 的帖子

你係大灣區同黑鬼佬happy fxxk極肛, 要用超大狼牙肛塞係你專業既秘密, 不便在這裏詳述.

artlo 發表於 2021-10-5 11:26
回復 kingkong_hk ##51 的帖子

你係大灣區同黑鬼佬happy fxxk極肛, 要用超大狼牙肛塞係你專業既秘密, 不便在這裏詳述.

留返你西方用啦

回復 kingkong_hk ##53 的帖子

哦, 我要用自有分數, 最緊要超大狼牙肛塞啱你同黑鬼佬, 印度三哥 happy fxxk極肛.

artlo 發表於 2021-10-5 19:50
回復 kingkong_hk ##53 的帖子

哦, 我要用自有分數, 最緊要超大狼牙肛塞啱你同黑鬼佬, 印度三哥 happy fxxk極肛.

想G你點自用

回復 kingkong_hk ##55 的帖子

有时间中有的大媽用尼止痕, 你唔駛问咁多, 你識点樣同黑鬼佬, 印度三哥超用大狼牙肛塞 happy fxxk極肛, 已经夠.

artlo 發表於 2021-10-6 11:31
回復 kingkong_hk ##55 的帖子

有时间中有的大媽用尼止痕, 你唔駛问咁多, 你識点樣同黑鬼佬, 印度三哥超用大狼牙肛塞 happy fxxk極肛, 已经夠.

3哥米線?

回復 kingkong_hk ##57 的帖子

3哥米線 ? 你同黑鬼佬, 印度三哥用超大狼牙肛塞 happy fxxk極肛流出尼附產品 ?

artlo 發表於 2021-10-6 21:04
回復 kingkong_hk ##57 的帖子

3哥米線 ? 你同黑鬼佬, 印度三哥用超大狼牙肛塞 happy fxxk極肛流出尼附產品 ?

3哥米線刀5色你邊度香下?

回復 kingkong_hk ##59 的帖子

我係大6香下尼既新移民, 你的英殖民狗等曱甴既勞化教育3哥米線我唔識, 有乜问题 ?