[賽後報告] 大車極品幼女口爆第一家, 激情六九互吮, 西水狂噴仲可以顏射

名稱: 大車極品幼女
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B55199-佐敦-一樓一-大車極品幼女.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我呢啲三十過外嘅男人,成班老友唔係結咗婚就拍緊拖,好似我咁無女朋友嘅,只得我一個,可能我係宅男掛,為咗滿足自己嘅性需要,每個星期都起碼洗兩次樓,睇啱又未食過一定會入閘,佐敦嘅大車極品幼女係我少有番食嘅囡囡之一,佐敦執到件好野,囡囡叫大車極品幼女,新做無耐,屬區內嘅頂級貨色,樣子甜美,身材前突後挺,36D大波,令人賞心悅目,熱情迎接我入閘,即時伸出淫手搓佢波波,真係滑不溜手,跟住開始沖涼,幫我波推,好甜蜜既感覺,令我不斷強化小弟!水中簫送冷熱水吸蛋蛋,浴室係服侍左十幾分鐘,單單侍浴服務已經抵啦。床上,服侍我趴低,先來按摩推油,開背有力有手勢,功架十足,技術好掂,慢慢按摩埋全身,推油真係推得好好,好用心去為我推鬆全身,成個人真係舒服曬,推埋前列腺,手勢一樣咁掂,掂到無心享受。訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,即時帶套正場,女上佢對36D大波係我面前左浪右浪,條腰扭到七彩,表現出靈巧嘅床上技術,感染我激起內心嘅慾望,玩咗陣先玩男上,擘大佢對腳,盡情出出入入,大車極品幼女好受落,越叫越大聲,聽到水聲唧唧流落張床到,最後當然係一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,大車極品幼女亦反應強烈,係咁反屌我,真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。大車極品幼女質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
Screenshot_20210915-210126_Samsung Internet.jpg
服務超掂
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享~~~~~~

多謝師兄分享

多謝師兄分享