[賽後報告] 中俄混血兒身材更系驕傲的資本, 上圍豐滿,足有36E, 純天然百分百真波 手感絕對一流

名稱: 中俄混血兒
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B56016-銅鑼灣-一樓一-中俄混血兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聞名不如見面,見面不如執番劑,上星期去咗銅鑼灣洗樓,其中有唔少囡囡開工,見中俄混血兒嘅報告都幾多巴打讚好,仲大讚佢靚女大波長腿,服務又多又好,咁啱去開銅鑼灣食嘢,順便上去損d精比佢。中俄混血兒白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,中俄混血兒皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,沖涼時好細心,對手好柔軟,幫我洗鳩,波推夾腸,一啖含實我條硬鳩,水中簫,舌頭靈活,比佢攪到舒服無比,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,中俄混血兒越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,即時帶套正場,即刻分開佢雙美腿後,支棍長驅直插,經過數十次狂轟後,佢瘋狂大叫,配合得好撚激情,之後女上搖得好落力,中俄混血兒激情投入,起勢自模,妹妹緊窄,夾到我有氣無掟透,最後推車,叫聲又瀟魂,又淫蕩,高潮迭起,搞到我興奮無比,囡囡西水狂流,我加把勁插到盡,九淺七深,用盡所有功力,推到最高潮頂峰至瘋狂掃射,真係好撚刺激過癮。最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。
Screenshot_20210915-214526_Samsung Internet.jpg
多謝分享
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
Thanks for sharing~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享!
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 10:32