[雜交/多P/換妻(自組派對)] 前列腺按摩和拳交

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我一直有搵熟悉的樓上骨,在深水埗,叫Bi Bi , 佢有時都有在141登廣告的。
7 v8 j# B" O, o! g! R()不必幫佢賣廣告!)按摩手勢幾好又夠力,做前列腺深入指插也到位。1 `. [* Q" n0 k, c* l, E1 \3 E7 V
最近幾次,嘗試緊能否成功挑戰極限~拳交。目前五指前半部可以入曬,但係未能全部,因為8 M9 x2 ]2 r3 d' j
我還是新手,驚太用力會爆肛就大檸樂了,佢有個熟客好易就入曬,搞到我都想試下…
. o# A; M, r4 N% o4 \* p9 ^' C( O# i5 @, u% U9 H
有無師兄可以入曬整只手…?講下經驗…
4 X3 X8 {$ F" B4 c2 ?6 C- }
BiTommy 發表於 2021-9-15 23:50 5 {" K- H- X" f6 ]- A
我一直有搵熟悉的樓上骨,在深水埗,叫Bi Bi , 佢有時都有在141登廣告的。
) M2 b# w8 u+ c+ L# s()不必幫佢賣廣告!)按摩手勢 ...
! @" W$ U9 H, }" H, ~& x  Q( J
想問吓邊個bibi,ssp有幾個,電話號碼頭幾個字係咪6762?
keyman10 發表於 2022-5-18 02:04
0 l) P; A6 i5 n% t6 O) `) t& R: t想問吓邊個bibi,ssp有幾個,電話號碼頭幾個字係咪6762?

# @) h" @0 V  q6 D# }. T1 M是的,大大隻女人。
我找不到喎
回復 BiTommy ##4 的帖子9 B4 g- {# n) z
, v4 w) A+ v- |3 R+ O( T7 n
好怕大大隻女人…
好怕大大隻女人 X2
_中出高手_ 發表於 2022-5-18 10:13 2 E/ t" f! U2 |' ]
好怕大大隻女人 X2
8 a) t* `0 J2 W7 R3 ~
又唔係好誇張,尚可接受。$ S6 \9 O- J$ `$ F: r  ]1 z
我就覺得服務緊要,如果搞到你唔舒服,咁就無意思啦…4 D; O/ u4 v" A' Y  t8 O0 e: Y
我知佢都幾多熟客。
BiTommy 發表於 2022-5-18 11:01
7 a3 K0 U, q  C/ T0 o又唔係好誇張,尚可接受。
3 r( \* [* p) ]6 Q1 |: |+ A0 O! T我就覺得服務緊要,如果搞到你唔舒服,咁就無意思啦…
) \$ i& [: \( E' V. x" T! D( S我知佢都幾多熟客。
3 r1 k: m' f  y+ X/ B# \5 [
相頭會唔會好難頂?
我反而鍾意大隻即女人。
tryfunisatrash 發表於 2022-5-24 15:18
: R2 q- J/ g; ^$ G" V我相熟的TS SP, 正是你講嗰類型

5 R8 w5 Z) ~$ N' V# ]7 Z: t你點可以識到佢架。太幸運了
可以介紹我入群嗎?
tryfunisatrash 發表於 2022-5-25 18:16 4 s5 N7 m, B. S" h" D0 a) \) y
TG 約炮 group

! m+ h) ~" Q8 w. x邊一個TG群?
原來紅酒樽好好用
回復 tryfunisatrash ##19 的帖子6 @$ N! P+ m2 t0 R$ H

7 y  E) a4 Y- p5 Jtommy兄姓bi,和bibi同姓,有無关聯。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 16:22