樓主: rulebreaker007

[粗人粗語] 屌緊閪囡囡突然停低去睇同埋覆訊息

回復 rulebreaker007 ##29 的帖子

師兄黑名單呢個啦
我以前試過囡囡一路吹一路睇股票,痴線
回覆 讚好 不讚 使用道具

Oscartpp 發表於 2021-9-23 23:58
係等沖涼呀
可能我心急得滯 一入去就除晒

哈哈哈!正路啲囡多數除衫快過我架喎!
佢就除兩件,我就除3至4件,仲未計手錶同介子。

CRT 發表於 2021-9-20 11:11
用手機回應 rulebreaker007 #36 的帖子

你咁講我就醒起,幾年前有個KP陀,做做下屋企人真係打嚟叫佢返去睇 ...

係唔係細細粒假波架?

用手機回應 junerico #44 的帖子

完全唔係

尋晚撩返傷口,下咗啖氣,照入!
今次屌緊佢手機響,佢真係唔撚理,繼續屌。
到搞掂晒我著緊衫佢至睇,又講知道我唔鍾意屌緊佢去睇電話…
keep住佢先啦,直至搵到個更好。

rulebreaker007 發表於 2021-9-29 10:25

咁咪乖囉😌

rulebreaker007 發表於 2021-9-29 10:25

你問吓佢有邊個客鐘意屌緊佢時佢去睇電話嗎

我曾經都試過,有時d女似住同你熟就會咁,同埋試過會用你d時間去傾電話同食煙,不過佢都會出聲問左先

昌少 發表於 2021-9-29 16:09
你問吓佢有邊個客鐘意屌緊佢時佢去睇電話嗎

算啦!佢知我唔like就好啦!
唔係又返轉頭話我唔理解…

發利Happy老公 發表於 2021-9-30 08:00
我曾經都試過,有時d女似住同你熟就會咁,同埋試過會用你d時間去傾電話同食煙,不過佢都會出聲問左先

呢個好多時都會,熟咗係咁,好多囡都係…
初初會問下講聲,到好熟既階段就唔問。

回復 rulebreaker007 ##51 的帖子

換個覺度,即係佢記得你,老老實實日日見幾百人,記得你都算唔錯架啦。

回復 神之水滴滴 ##52 的帖子

其實幫襯多幾次熟左d女係會認得,有d女明我嘅一㴝已經好配合自動波知我想點玩

發利Happy老公 發表於 2021-9-30 21:34
回復 神之水滴滴 ##52 的帖子

其實幫襯多幾次熟左d女係會認得,有d女明我嘅一㴝已經好配合自動波知我想點玩

師兄可否講下你係點玩?
跟你學下野…

rulebreaker007 發表於 2021-10-1 04:54
師兄可否講下你係點玩?
跟你學下野…

因為我每食一條女都會準備一套限定嘅sex戰衣加唔同款嘅黑絲,d女每次見到我就自動著返套戰衣加黑絲,之後玩嘅都係基本野冇特別,因為好少數客會咁玩所以d囡特別記得,但唔係條條女都岩,大陸囡多數肯著同岩size,鬼妹size就難d,唯一係魚網絲襪夠彈性一定岩身,鬼妹身型高大唔岩身佢哋唔會硬著上身,要花d時間配裝…

神之水滴滴 發表於 2021-9-30 16:39

換個覺度,即係佢記得你,老老實實日日見幾百人,記得你都算唔錯架啦。

她們記性很好,我已經带口罩和帽。我行過她門口見反牌,我想去按其他房女鐘,她突然大声說就得,你等一陣

發利Happy老公 發表於 2021-10-1 10:47
因為我每食一條女都會準備一套限定嘅sex戰衣加唔同款嘅黑絲,d女每次見到我就自動著返套戰衣加黑絲,之後 ...

哦,明白,為囡囡置裝和黑絲。
之前都嘗試過,結果下次去又無咗件事,套衫放咗去邊都唔記得,囡囡都係嫌麻煩掛,可能我無話比tips同加鐘啦!買衫錢都嘥埋,咁咪算囉,反正半個鐘都唔夠時間玩。

神之水滴滴 發表於 2021-9-30 16:39

我會咁睇,囡囡記得你,同時佢都記得或認得好多客,但重點係囡囡會唔會理你感受。
記得好平常,如果佢知道你同配合你,咁至算好!

rulebreaker007 發表於 2021-10-1 19:32
哦,明白,為囡囡置裝和黑絲。
之前都嘗試過,結果下次去又無咗件事,套衫放咗去邊都唔記得,囡囡都係嫌麻煩掛,可能我無話比tips同加鐘啦!買衫錢都嘥埋,咁咪算囉,反正半個鐘都唔夠時間玩。

其實咁樣配裝一來可以增加情趣二來可以令d女更投入,基本上每條女共通點都係著上身後會走埋鏡前睇下著成點,讚下囡囡佢地心情更靚就會更投入,我自己單身多年所以屋企都有好多套鬼妹著過嘅戰衣,每次食邊個女就帶個套衫,好嘅女我先會買裝因為都會不斷返食又冇所謂,如果有d女唔肯嘅就無謂迫,tips我就從來都唔比,因為比得一次就有第二次,唔想比d女覺得會有tips收,到時可能有d女會厚住臉皮問客攞

發利Happy老公 發表於 2021-10-1 20:58
其實咁樣配裝一來可以增加情趣二來可以令d女更投入,基本上每條女共通點都係著上身後會走埋鏡前睇下著成 ...

師兄果然識玩,我家有老虎,時間同空間都唔多,置裝比囡有風險比老虎斷正。