樓主: rulebreaker007

[粗人粗語] 屌緊閪囡囡突然停低去睇同埋覆訊息

用手機回應 ashleyyoung #80 的帖子

根據最新細胃標準,18歲至65歲的人為青年人
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 rulebreaker007 ##79 的帖子

隨緣不强求。

CRT 發表於 2021-10-21 14:17
用手機回應 ashleyyoung #80 的帖子

根據最新細胃標準,18歲至65歲的人為青年人

18歲至65歲,已經可以係3代人!都唔知道咩邏輯?
不過可以肯定無論18歲還是65歲既男性,九成九都係想食女屌閪既!除非唔係

用手機回應 rulebreaker007 #84 的帖子

近排係咪手緊呀?

CRT 發表於 2021-10-21 22:46
用手機回應 rulebreaker007 #84 的帖子

近排係咪手緊呀?

唔算掛,成日收到貸款電話,都冇諗過

唉!又有新進展,正所謂本性難移,同佢好返唔夠2個月,今晚竟然咁樣招呼我!
入咗房去除緊衫話得20分鐘因為之後有約,話原本諗住做生客快快趣KO佢,點知我會嚟!我話唔想咁趕話唔做走先,佢又話唔好,咁照去馬啦!然後叫我自己沖涼先,佢想休息一下,話沖咁多次涼啲皮膚唔好,對上一次已經係咁,仲要話咁熟至開聲同我講就下佢,好啦出到嚟趕住吹,又電話響,今次咪叫佢睇手機等我狗仔式後入,點知佢唔比又話唔睇手機啦!又話我麻煩唔知想點,之後男上一招完事!見到我嬲黑面,我已經冇出聲,仲話我小朋友咁又發嬲,又話我自私唔係佢角度諗,唔好阻住佢搵錢…我都冇野想再同佢講,急急著衫,放低600走人,真係全程唔夠20分鐘架!
咁樣激嬲我,真係唔會再回頭啦!

rulebreaker007 發表於 2021-11-2 22:50
唉!又有新進展,正所謂本性難移,同佢好返唔夠2個月,今晚竟然咁樣招呼我!
入去除緊衫話得20分鐘因為之後 ...

其實講唔講得係邊個😂

回復 rulebreaker007 ##87 的帖子

C兄邊層呢。

dickyco 發表於 2021-11-3 07:25

C兄邊層呢。

TST FL無謂講邊個啦! 可能對其他人好好,只係對我唔好啫!

唉!如果同囡囡之間巳經產生裂缝基本上都好難修補

我之前泰國有條泰妹,本來日日都 line 吹水,去到bkk就日日去酒店陪我, 後尾比我發現佢lie 9 我去日本,點知去korea, 之後對我360度大變,發信息唔回,我去bkk都唔陪我,到想問你拿錢時就好聲好氣又浦頭去酒店陪我,錢到手就彩你on9, 試過兩次後我就一個仙都唔比佢

D 女都係心狠手辣既動物呢

追咗post一段時間,想講句女成街都係,除非條囡有特異功能,否則再幫襯就只能夠怪自己犯賤。
師兄,屌過另一個啦。

回復 rulebreaker007 ##90 的帖子

其實你鍾意佢你之後都會再揾返佢,男人係飯賤的。

csubs 發表於 2021-11-3 10:12
追咗post一段時間,想講句女成街都係,除非條囡有特異功能,否則再幫襯就只能夠怪自己犯賤。
師兄,屌過另一個啦。

冇錯,條女係有特異功能,令我一直揾佢,而佢個樣同身體加埋技術,真係算高水準,但係佢既處理作風同態度真係越來越惡劣,熟咗反而仲衰!
已經下定決心不回頭!佢嘅特異功能立即解除。

dickyco 發表於 2021-11-3 11:19
回復 rulebreaker007 ##90 的帖子

其實你鍾意佢你之後都會再揾返佢,男人係飯賤的。

正所謂今日留一線… 不過我肯肯定唔會搵返佢,雖然我都係飯賤既!
稍後貼張cap圖比大家睇下,再品評下。

回復 rulebreaker007 ##95 的帖子

飯賤正常,唔賤囡囡唔鍾意,過幾日啖氣下咗忘記件事,又從新出發。亞伯同傷口已經N次。

rulebreaker007 發表於 2021-11-2 22:50
入咗房去除緊衫話得20分鐘因為 ...

又話我自私唔係佢角度諗,唔好阻住佢搵錢
> 你問佢我係咪應該上嚟擺低6紅就要走

PM 我邊位囡囡吖

我比佢(節錄了大部分)

我打比佢(部份)

我打比佢(部份)

…2

…2

…3

…3

…4

…4

…5

…5

佢回覆

佢回覆

佢回覆

回復 rulebreaker007 ##98 的帖子

007師兄、你出來玩都係想開心啫
既然條女咁講、放下、搵過第二個啦。

回復 rulebreaker007 ##98 的帖子

C兄,試吓換過角度睇,雖然唔足鐘但可以見到20多分鐘不是不錯嗎?不用太多計較,胡塗一點,開心1⃣️點。緣份嗎多珍惜!