樓主: rulebreaker007

[粗人粗語] 屌緊閪囡囡突然停低去睇同埋覆訊息

頭先有時間上去又見到佢「請按鐘」,即管按下睇佢咩反應,點知真係唔開門話「唔做你生意,唔好企係度阻住」,再講多次「做唔到你生意,唔好意思!」
既然佢咁絕情就好啦!可以搵其他囡囡啦!
回覆 讚好 不讚 使用道具

dickyco 發表於 2021-11-3 18:53
回復 rulebreaker007 ##98 的帖子

C兄,試吓換過角度睇,雖然唔足鐘但可以見到20多分鐘不是不錯嗎?不用太多計較,胡塗一點,開心1⃣️點。緣份嗎多珍惜!

其實並唔係時間長短問題,而係個心態問題,搞到樣樣野都趕頭趕命咁,仲要扣減咗服務添!
老實講,如果過程愉快既,根本唔在意時間長短!反而係條女計較住啲時間,睇返佢回覆就知啦!同佢緣份已盡。

rulebreaker007 發表於 2021-11-3 19:15
頭先有時間上去又見到佢「請按鐘」,即管按下睇佢咩反應,點知真係唔開門話「唔做你生意,唔好企係度阻住」,再講多次「做唔到你生意,唔好意思!」
既然佢咁絕情就好啦!可以搵其他囡囡啦!

放下吧

回復 rulebreaker007 ##101 的帖子

好好放下,又可以尋找新目標,更刺激更挑戰。

刀唔輪到我話事,佢咁絕WhatsApp已經block咗我。
刀冇辦法啦,相處耐咗,了解佢多咗,佢有啲咩嘢做得唔好自然一目了然,同佢講真話又接受唔到,所有問題都係其他人既問題,難怪佢話輸咗成百萬股票(都唔知真定假),冇他既只係一個自我忠心又自私既人話返人咁囉!

dickyco 發表於 2021-11-3 21:04

好好放下,又可以尋找新目標,更刺激更挑戰。

更係,活在當下,好好生活嘛!

不斷見證,當你係客就好聲好氣,反面就粗聲粗氣當你臭四!

之所以擺件事上嚟分享討論,都係唔想自以為是,想聽下其他師兄意見,睇下係咪自己衰還是有咩唔妥,好多時自己諗野有盲點或先入為主!
無人同佢講真話,寵壞咗佢,以為遷就佢係老馮,唔啱聽既意見一概唔接受!
刀冇辦法,可能大家既文化背景,教育水平,等等既差異太大啦!搞到連基本尊重都冇!
其實最唔忿氣係佢都無尊重我係一個客人,仲理直氣壯,又唔甘心,大家熟絡咗反而搞成咁。

回復 rulebreaker007 ##107 的帖子

三觀不🈴️。

師兄,如果佢有日突然搵番你,記得唔好心軟

小女女 發表於 2021-11-4 15:31

師兄,如果佢有日突然搵番你,記得唔好心軟

師兄,多謝你一直關注小弟及追看。收到,唔會心軟!
但真係估佢唔到,今日突然解封然後發訊息比我…現在工作忙,稍後繼續

昌少 發表於 2021-11-3 17:00
又話我自私唔係佢角度諗,唔好阻住佢搵錢
> 你問佢我係咪應該上嚟擺低6紅就要走

佢可能真係想咁都唔定!
因為發現咗佢原來痴線既,真係咩人諗咩嘢,佢除咗要用盡時間賺錢就冇其他,之前肯同我傾偈所以超鐘,而家講返轉頭話我瀨死唔走,明明係佢唔陪沖涼,唔肯轉花式,勁催鐘,反而話我要求多多。真係唔識點回應佢。
有樣野仲搞笑,我話「如果你比我屌一鑊唔收錢就原諒你,不過你應該做唔到架啦!」,佢當真話我呃閪屌,唔通佢真係想我原諒佢,哈哈哈!

真係無諗到佢會unblock返我然後粗口狂鬧,突然覺得佢好可憐,唉!點解好似痴咗線咁!
其實有樣野想請教各位師兄,佢話我侮辱緊佢,我唔係好明白或者唔知道寫咗邊句係侮辱佢?如果大家有咩意見,可以指教我嗎?

佢真係諗多咗,諗偏咗,我話比佢聽既都係逐件事列出嚟,而佢寫出嚟既全部都只係自己主觀感受同推測,但沒有事例支持。完全明白大家既層次係唔同。同埋點解講咁多粗口話我,並唔係增強語氣咁簡單,應該真係好嬲下!之前真係唔了解佢,原來真面目咁可怕! 只能對自己講句「痴心錯付」。

…1

…1

…2

…2

真心覺得你幾無聊又0n9,食女認真便输了,森林大何須留戀9纏

Tongchan1 發表於 2021-11-5 00:11
真心覺得你幾無聊又0n9,食女認真便输了,森林大何須留戀9纏

好認同你既睇法!
自己on9咗,冇得唔認。

回復 rulebreaker007 ##112 的帖子

到你黑名單佢啦

幾熟都好,除非條女講明唔介意,否則都係一次交易30分鐘,實際連除衫35分鐘到啦,過時就加錢或比少少貼士。
唔想加錢比貼士又時間耐,最好係少客時段去,6~8點黃金時段來,次次果個時間搵又超時,我反而覺得囡囡可能唔開心好耐。
仲有你話叫佢唔收錢比你吊一次,其實你都係想投機一下睇下有冇免費食,佢話得你會唔食咩?咁佢話你想呃蝦條好正常。
都係果句有才華都要比錢架

神之水滴滴 發表於 2021-11-5 12:07
幾熟都好,除非條女講明唔介意,否則都係一次交易30分鐘,實際連除衫35分鐘到啦,過時就加錢或比少少貼士。 ...

師兄你既意見好合理。
不過關於超鐘,唔係我瀨死唔走,條女失憶症,有時係要聽佢講啲客點點點,有時佢要我答佢問題。冇一次佢話有下個客嚟而瀨死唔走呀!仲要次次早走咗都話下次補番數呀!最後呢次就算條氣唔順都冇阻住佢啦!之後發訊息話下佢就著火發癲咁!反咗面就完全兩個版本。
至於呃蝦條,就算佢肯我都未必會啦,唔驚佢報定警屈我強姦佢咪仆街,又唔係未屌過佢,就今年都30次啦!真係貪一次免費餐?況且己經冇服務質素可言啦!就係知佢睇錢大過天,邊有可能架!如果唔係就唔會話3個字去KO個生客啦。
多謝師兄意見。

講開又想講,我哋有家庭要返去交人,就係放工呢少少時間偷跳,做完晒要做既野,留低唔走有得分咩?還有事後服務?
仲有條女唔容許,你真係可以坐係度阻住佢咩?
我相信大部分師兄都唔係介意時間長短,只係希望過程愉快,得到全套服務。反而係囡囡執著時間,驚做少咗生意。我個前傷口就係咁啦,仲話係熟客就明白同配合佢,甚至要cut服務。
正如師兄話齋,嫖妓算係明買明賣,有才華都要比錢,熟客一樣要比錢,同樣囡囡係咪要做足服務呢?想慳時間去cut服務合理?咁cut咗服務係咪可以扣減返費用先?
所以個前傷口一樣係咁,執著時間,只顧搵錢,唔做好服務,還將責任推比熟客!

rulebreaker007 發表於 2021-11-5 22:40
講開又想講,我哋有家庭要返去交人,就係放工呢少少時間偷跳,做完晒要做既野,留低唔走有得分咩?還有事後 ...

咁cut咗服務係咪可以扣減返費用先?

咪玩啦😂

回復 rulebreaker007 ##118 的帖子

我都試過,講明幾錢幾多分鐘.未夠鐘就話夠鐘.呢種囡囡永冇下次