[賽後報告] 甜心BB風韻少婦,身材惹火,性欲旺盛,一起談情,一起做愛

名稱: 甜心BB
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B56400-佐敦-一樓一-甜心BB.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇見佐敦甜心BB啲報告同相片,鳩硬到喺廁所打飛機,襯星期六返半日工,下午同同事食完午飯;無所事事就上咗去探女神甜心BB,佐敦執到件好野,囡囡叫甜心BB,新做無耐,屬區內嘅頂級貨色,樣子甜美,身材前突後挺,36D大波,令人賞心悅目,熱情迎接我入閘,即時伸出淫手搓佢波波,真係滑不溜手,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,首先來個男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,甜心BB表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,轉番囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,跟住抱囡囡對鏡狗仔式,插到佢西水長流,啪啪聲反應強烈,每抽插一下就叫一下,真係好撚爽,一股濃烈而熱盪嘅精液,就激射而出,抽出黎仲見成半袋精液,射左好撚多子孫,真好爽好過癮。今次同甜心BB玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。
多謝師兄分享~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

漂亮可人