[囡囡推介] 鄰家陀地小妹妹18岁九成似翻版2仟后波霸孑媚43寸巨乳,挟肠一流,毒龍鑽,環保吹,69互含互啜,激情口爆顏射事後簫!全身全程舌尖漫遊莞式服務。

名稱: 鄰家陀地小妹妹18
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/B52506-觀塘-一樓一-鄰家陀地小妹妹18.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽朋友講,来着个2仟后白滑43巨乳鄰家陀地小妹妹!天然粉红提波神,樣靚身材正索爆走肥,後生得來大大對車頭燈,去到按鍾見真人,中等身材有前有後,即入到房就比佢對巨乳睇到即扯旗我從後攬住佢勁有Feel, H·igh High地我地就開始亂咁互摸一番。

我都唔弱車住咁幫佢除bra, 啜佢粒lin, 一輪前戲再去一齊入去沖涼,我當然抽抽水先,沖涼好仔細,邊沖邊body,白滑吸手波任我揸好正, 女女服務做到咁上下,馬上示意叫佢Stop.幫手抹乾身之後出去DUP,由頭部開始按,開背好有力,夠功架,力水夠穴位亦準,骨技真係吾錯,有溝通!DUP鬆哂全身。

女女好溫柔咁慢鍚我全身,好似女朋友錫到大脾內側時似觸電咁,隻手就喺我細佬上不停套弄,爽到我打震,錫完一輪開始吹,吹時好俾心機,先用條脷喺龜頭玩一輪,爽到實在無法形容啦,之後俾佢RPP ,跟住瀨袋啜lin,深喉吹奏技術唔錯,無偷懶,調轉我錫佢linlin時女女已經呻吟不斷,仲伸手搞我細佬,再錫佢頸周圍已忍唔住攬住我喺咁磨我身 體,high到細佬硬得成隻鐵柱跟住佢騎係我大比度,邊磨西邊吹,唔叫停佢都唔識停,爽到差D爆。

馬上叫停。啜袋食蛋樣樣齊,叫唔停到咁上下上套, 佢主動坐上黎, 妹妹又窄又濕, 反應好好, 鮑鮮多汁, 最後男上爆野, 事後我地一齊去沖涼, 又咀下傾下, 俾家用走人!现今从有咁后生索爆鄰家陀地43寸白滑巨乳小妹妹有咁好服務点可以唔翻食!

多謝師兄分享
多謝師兄分享~~~~~~
十分吸引
多謝師兄分享
多謝師兄分享
謝謝分享美女報告

、多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 06:37