[雜交/多P/換妻(自組派對)] 控射

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請教下各位師兄,香港有無得玩控射?
7 W, q+ k$ q; C0 r( [* a唔係141果d聲稱SM嘅大媽9 x- x% T% m. Z! t+ ]5 C  v; U
之前晌台灣試過,雖然係玩HJ+BJ,不過超正  f1 J% j4 v, I* Y3 Q) t; q* R
被條女每次玩到就快要射果時
1 P" K- J# Z* A; Z" K7 F就煞停左,玩左半過鐘玩到流出嚟1 O% K' H; w  \
到最後射左之後又變成強制搾精唔畀停
0 I: }4 U3 G4 z% \6 j4 y4 F認真,真係射左3次
LongsomeGeorge 發表於 2021-9-17 12:43 . D& j8 Q( W3 e6 n2 |
請教下各位師兄,香港有無得玩控射?5 }+ U, }9 g2 W4 P8 L
唔係141果d聲稱SM嘅大媽
: K+ I. j- ]1 R! n之前晌台灣試過,雖然係玩HJ+BJ,不過超正

9 V$ E; d1 i( b4 d* B3 u香港有很多.
tony2 發表於 2021-9-17 12:50 - T' _1 @( |$ L( ?0 l) n6 |
香港有很多.
5 N% N/ k) m" F! |6 Y4 G
師兄介紹下吖$ M7 B* `9 m/ V" j' I5 D1 v8 }/ t
141果d就唔好喇
LongsomeGeorge 發表於 2021-9-17 12:53
. h5 I# D. {( f" L4 |0 h+ S& \師兄介紹下吖) _0 h3 m6 f  `2 H1 }: Y- i9 `
141果d就唔好喇
7 O& {0 [* [( @) i3 y$ Y
你還停留在141實在太唔與時代接軌# Q9 U1 a9 i- y% _6 L: b
你可以上Google 或Twitter 找香港女主,香港女王,Hkmistress 等等字眼便會找到.
LongsomeGeorge 發表於 2021-9-17 12:53
% M! o/ t+ }1 t) Z9 A師兄介紹下吖
# I4 e8 A4 H! A141果d就唔好喇
. i7 [0 {/ Q( b- |6 v5 a  ?5 v) B
香港還已進展到有法國女王長駐.
其實又唔一定係揾女王  X8 F$ b6 S5 L
如果有足仔或者spa提供都好
' b, ~* u/ T# Q/ I* Y0 \9 T5 y1 f個人對SM無咩特別感覺3 l& Q8 d% M; h0 G, Q, K" u
試過都無咩特別話興奮
香港男師父(Gay)就有,足仔 SPA 141 d女都想你快d完事快d走做下個
上twitter打hk mistress搵到幾個
, ?- I6 P: G2 u3 J1 ~! {+ S6 O1 g. N我就仲未敢試,睇圖就幾正嘅
ejoyrex 發表於 2021-9-19 17:19 & P8 d' j- l$ d& U5 k8 Q0 y
上twitter打hk mistress搵到幾個6 S# ]4 C- K& K9 p+ e) W) o
我就仲未敢試,睇圖就幾正嘅
; Q! Y+ e8 ]6 d9 b
有很多個,要試才知適唔適合自己

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:23