[賽後報告] 小狐狸 身材有腰有波,天然大乳,手感軟熟有彈性,渾圓嘅美籮,我都有曬衝動

名稱: 小狐狸
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B54582-佐敦-一樓一-小狐狸.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

成日去洗樓,周身臭汗味,唔入閘都要睇多D囡,做定功課先,今次就去咗佐敦區搵食,比我遇見小狐狸 ,真人幾靚女吓架,按鐘入閘,小狐狸 望住我嬌媚一笑,真係引人入性,樣貌美艷,身材有腰有波,天然大乳,手感軟熟有彈性,渾圓嘅美籮,我都有曬衝動,囡囡鬼咁心急,拿拿臨幫我寬衣解帶,入到浴室後,發揮大乳嘅威力,果招波推,由背脊一路推到落腳,正呀。之後跪低夾腸仔兼水中吹簫,爽到震。之後上床按摩,開背有功架,先由頸部開始按,由上至下,穴位唔錯,力水足,感覺到佢嘅力度可以滲透到我酸緊位置,所以我覺得都ok,到推油,手掌手掙並用,認真又用力,慢慢深入推進,幫我解決腰酸背痛,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,忍唔住上套女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄,佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟,兩人身軀嘅猛烈撞擊,佢隨即興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心,再來到我主動男上,分開囡囡對腳,快慢有序咁抽送,令小狐狸 嘅叫床聲愈叫愈響,直情興奮到用雙手捉實我手臂,面紅耳赤,最後個籮友又圓又夠肉,揸住大籮友狂推猛抽,最後狂衝猛攻,囡囡收晒陰肌,都敵唔住我支金剛捧,終於打個冷振,爆破成功,將幾億精兵發射晒。小狐狸 咁好服務,花式多又唔吹鐘,下次再來爽多鑊至得。
多謝師兄分享~~~~~~
十分吸引
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
多謝CHING 分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 23:07