[囡囡推介] ❤各位師兄有經過都可以去睇下,冇介紹錯

名稱: 莞式一條龍Apple
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A72491-荃灣-一樓一-莞式一條龍Apple.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟再上貴生,上1樓竟然畀我搵到個ok嘅,個樣大概20尾左右身材我諗有c cup走肥,於是爽快入去,入到去發現女女把聲幾好聽喎又主動撩你傾計,氣氛都幾ok跟住一齊入去沖涼,主動幫手洗下弟弟捽下屁股,環保吹,之後唔急住開始吹慢慢用手指同埋條脷挑逗下大髀乳頭肚臍,我忍唔住不停咁揸佢對波,揸埋佢屁股然後攞隻手指係咁打井,之後囡囡唔急,慢慢舐下袋底,功架十足訓練有素,值得一讚嘅係環保吹嗰陣時中途都唔會停低搵張紙巾抹下嫌污糟咁樣,一路吹,一路望住你。吹咗幾分鐘都覺得攰啦,上套坐上來un,一坐上嚟佢都冇即刻un而係好似女朋友feel咁樣攬住我,一路喺耳邊輕聲細語,求我快啲插佢,於是大大力抽插,在轉男上女下,佢一邊揸住個波淫叫一邊比我插住,真係想大大力插入去子宮射曬入去。然後轉狗仔,越大力打佢屁股叫得越大聲,想射入去佢個口不過佢唔肯,不過女女都好好主動幫我最多除T用潤滑劑打出嚟,射兩個人全身都係,然後一齊沖涼有講有笑,講真樣ok靚走肥有服務,真係好抵了,各位師兄有經過都可以去睇下,冇介紹錯!!
多谢师兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
十分吸引

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:52