[其他] 面对陽萎,鸡照!助勃真空泵,鎖精環

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

mmexport1631798166752.jpg 咁嘅美女,自己只能,唉一聲!
自從一登六之後,疴尿越來越!!,年多前開始食左可速泉,針灸 IMG_20210913_123205.jpg ,疴尿顺左但己经滑米青,到6月中週年驗血前列指數高升,寫纸急睇泌尿,由自己入私院 mmexport1629418722353.jpg 檢查照电腦,超聲波,檢查全套再睇泌尿,又话要抽组織,做尿道入內窥鏡,搅到感染,要放尿,跟住濑尿,要幫襯李家誠,家園,先後三包   mmexport1631799158097.jpg mmexport1631799145822.jpg 夾左一星期尿片,而家加食埋適尿通(阻睪丸酮)
,沒滑米青,会內射(逆射入膀胱),應講流入膀胱,轉頭要打多針强力賀爾蒙,即快缩少前列免壓神經
而家打埋賀爾蒙,变死能花生米,食偉哥都冇用,叫唔好食雄起,,淘宝買    IMG_20210920_072534.jpg IMG_20210918_124504.jpg IMG_20210920_072626.jpg IMG_20210919_160905.jpg 希望keep住,三個月後可以食返偉哥
今朝去咸記,見到大白鲨,自己死能都要玩鸡 IMG_20210605_094417.jpg mmexport1632113994277.jpg

mmexport1632120481165.jpg 但有咁靚嘅閪,濑, mmexport1632120474062.jpg 我唔想去西天,我去医院阉春保命
C兄鬥志可嘉!陰敬!
閹春,唔怕,你,已玩夠,我,會,繼承,你,遺志,幫你,屌落去,放心,去吧,一路,好走。
只是暫時休息。
瞧型人 發表於 2021-9-20 18:54
閹春,唔怕,你,已玩夠,我,會,繼承,你,遺志,幫你,屌落去,放心,去吧,一路,好走。

閹春,我怕,我,未玩夠,你,會,繼承我中出咸記,你去紅屋仔,医生,会幫你电肛门,会陰,鸠頸椰菜花,護士阿S i R会同你了鸠咀,鸠頸,会陰,肛门口打麻醉針,快落去咸記,放心,去吧,一路行去紅屋仔路好走。

大江東去 發表於 2021-9-21 20:49
只是暫時休息。

我唔休息,有網友話:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2021-9-22 23:56 發表 查看引用來源
佢去後樓梯 IMG_20210920_072534.jpg 泵定先,d老雞一日無幾單生意見到佢都唔知幾開心。
叫鸡就用橡根,使乜去後楼梯,帶好橡根一笠個泵抽两下,根住掹返條能,用濕巾抹下,然後上套屌,相信同正常叫鸡差唔多,我冇嘢出,屌三分鐘就算,用鎖精環同S P用 IMG_20210920_072626.jpg
Book左
香格里拉
生日 IMG_20210923_070722.jpg Screenshot_2021-09-23-07-08-42-728_com.google.android.gm.jpg
回復 我愛朱纷申 ##7 的帖子

最緊要身體健康,生日快樂,雄風再現,百毒不侵
回復 我愛朱纷申 ##7 的帖子

add oil add oil!!!!
回復 我愛朱纷申 ##2 的帖子

雞照叫,吾好停

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 17:59