翻卓港女 cici

名稱: 水 SPA
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/B37778-荃灣-水療SPA-水 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次要翻卓一條女,就係大波港女CICI喇。知道CICI幾日無返工,今日第一日個客就係我。今次個套餐係60分鍾,一入房沖完涼我碌鳩已經硬哂,一拎開毛巾已經比CICI見到我扯旗。先有一PART 按全身既,估唔到出奇地好,因為不論力水、位置、時間都好有水準,可以話係正骨場水準,原來CICI係尖咀大場出身既。

按左半個鐘左右CICI問我仲要唔要按埋腳,我話留返D時間比我慢慢搞佢啦。CICI一聽到要入正題就立刻除光光,露出對34D奶出黎,我立即扯哂旗。一開波CICI叫我訓平係床上,然後佢用手係我身上摸來摸去,但我嫌節奏太慢喇,而且我其實已經扯左旗好耐,於是我反客為主同CICI講我想搞佢,CICI都好配合,立刻訓平係床上,我就毫不猶豫地雙手搾佢對波,邊啜LIN邊搾波,CICI反應真係好好,被我玩對巨乳個時不斷細細聲呻吟。我又一邊0錫CICI條頸,佢既呻吟聲就不斷係我耳邊傳出,搞到我好興奮呀,碌鳩都硬哂。啜左一陣奶之後,CICI話要幫我含下碌鳩,咁我就坐係床上,佢就係床邊灣底身幫我含啦,同時我又可以逗下佢對巨乳。CICI幫我條野吹到雪雪聲,我真係好享受呀,不停咁叫正。吹左一陣CICI幫我換上我自備既0.01 condom,然後佢話訓底比我折磨一下。正式開波先來一個男上女下,我拮入去CICI個小穴之前問佢可唔可以除左個口罩,因為上次都可以除,佢話唔好啦,因為未打針,然後我話我幫妳打針囉,係呢個時侯我碌鳩已經插左入CICI個陰道前半段,CICI立刻呀左一聲,叫我慢慢入,我咁樣侈襲佢真係衰。我再慢慢抽插左幾下之後就問CICI我可唔可插入D,佢話可以喇我就長騎直進,直搗小穴深處,呢種漸進式入洞我都好耐無試過。打通左小穴之後我條野就係CICI既小道來來回回抽抽插插左幾十個來回,期間CICI同我都吟聲起伏。直至我無力,就叫CICI轉用騎乘位抽插返我,CICI既騎功又係高手級數,有好多下我都比佢UN到呀呀大叫,CICI都一樣邊UN邊叫,佢自己都快頂唔住喇。由於佢都UN到攰,我就轉為坐式插佢,一手托住佢個PAT推來我身比我插,同時又可以單手搾返佢對巨乳,一邊又望住我碌鳩係CICI既小穴進進出出,好淫呀。抽插左太耐我都有D攰,碌野已經無咁硬,此時CICI突然問我係咪要用手打,我聽到呢句野之後小宇宙係呢個moment 要爆喇,竟然懷疑我既能力?於是我用盡全身既力狂插狂un CICI,開動到最大扭力,CICI亦都愈叫愈大聲,終於我向天大叫左一下,碌野向住CICI既子宮狂射數以億計既精子去證明我既能力。
事後CICI同我都話係房外既人一定聽到我地扑野既大叫(我)同高音(CICI)。

上一個 POST https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2529180
内容精彩万分
多謝你嘅分享
開大埋單幾錢
多謝分享
Thank you ching report
回復 大吟漾 ##1 的帖子

内容精彩, 如有照片就更佳啦...
多謝分享

多謝師兄報告
多謝分享

多謝分享
多謝分享
多謝分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 22:17