21歲極品大學生@夢之家Spa,高挑大波長腿,Nuru功夫更係冇得彈

簽到
名稱: 夢之家 SPA
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/B55912-中環-水療SPA-夢之家 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

中環夢之家Spa遇到嘅極品大學生,今年21歲,樣子清純,斯文又有氣質&
而且身材出眾,一身低胸裝露出豐滿嘅北半球,高挑大波,靚長腿¥
加肌膚白滑,簡直係性感到爆,入到房佢熱情招呼#
態度和藹可親,善解人意,先黎深情擁抱&
對大波勁有壓迫感,壓住我好鬼舒服@
我哋傾咗一陣偈先沖涼,沖完幫我抹乾身上骨床%
女女俾足心機幫我按摩推油,開背有力有手勢,功架十足^^
好似服侍大爺咁幫我從肩慢慢按到落腳,全程俾足心機交足功課~
按到咁上下,囡囡就開始幫我推油,佢嘅手勢真係無得頂%
手法柔中帶剛,通穴位又推淋巴¥
好用心去爲我鬆全身,成個人都舒服曬&
推按埋前列腺,推得非常之有技巧¥
爽到我慾火攻心,之後到happy hour^_^
做Nuru,解除埋最後防線後%
女女嘅功夫更係冇得彈,更任我抽水¥
佢全程笑容滿面,期間仲用對大波幫我夾腸仔,勁爽@
發出陣陣呻吟聲,臨尾仲要係我耳邊呵氣$
的確好鬼銷魂,通力合作十分鐘之後~
雙雙攀上高峰!大家都爽到狂喘粗氣@
回復 Dugh575 ##1 的帖子

Thanks for sharing.
回復 Dugh575 ##1 的帖子

thanks for sharing
thanks for sharing
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 21:08