🔥🔥💘愛吧💥口爆Yoyo🎉射曬入口度

名稱: Love SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B46494-灣仔-水療SPA-Love SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

運動場: 愛吧
運動同伴: Yoyo

評分:
相頭:8 / 10  頭髮長長,眼大大,笑容好好,鼻好高,有啲混血兒feel,狂野型女生。

身材:8 / 10 約158左右,少肉地,健康膚色

服務:9 / 10

過程:

禮貌開門,遞曬水咁,好好招呼,樣都幾甜,唔錯,見熱熱地就快啲沖個涼先。

Part 1:  言談之間原來喺大場做過,唔怪得之手骨幾好,力度好滲透,又唔會好急,整個過程都好舒服!

Part 2:  按咗一輪都已經好舒服,之後佢叫我等一陣出去攞Nuru, 返嚟之後不停錫我背脊錫到我好痕好舒服,之後落油上下開弓, 搞到我痕痕地好舒服,又呻吟又盛已經搞到我㷫烚烚,成個過程都唔係好趕時間,跟住幫我抹乾淨,之後轉身再nunu,搞唔掂, 捉佢落嚟試車,獲得碰碰車一架!哈哈! 因為我揀咗口爆plan,去到我最期待嘅部分!吞雲吐霧上上落落,又攻下細佬身體,突然之間又choke一chok搞唔掂,之後又繼續吹,隻手又捉我lin頭好撚痕,吹吹下我已經抖曬大氣,我忍住忍住最後都頂唔順,射曬入口度。 我話我要抖一陣,Yoyo 先去沖涼,我再自己沖沖乾淨,佢再入嚟同我抹身交低價用走人!

感受:Yoyo真係唔錯下次再搵佢揼骨好畀心機,口技又好!

出到嚟,咁啱見到幾個女仔都唔錯,多口問下名原來叫Baby,眼大大不錯,KK身型啱我!總之下次再來!

家用:$1200+Tips (nuru +口爆)

———————————————
回復 SunboyM ##1 的帖子

多謝分享

謝謝分享!
thanks for sharing
thanks for sharing
好似幾正
正 多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 23:03