樓主: alex4321wong

閱讀權限可否降低一點 ?

回復 我愛六六八 ##19 的帖子

E個網主要就係叫雞架啦,咁樣都要屌 🤣

小弟我都出不少post分享,都一樣唔係元老,因為上得黎就係想收料食野,唔使咁都屌掛,我e d叫有付出啦,咪一樣唔夠權限,唔同一d人狂9up跟住高級就叫好,都好奇je。
不過其實我都放棄e到好耐,唔係因為高低權限,係太多仆街一日到黑淨等收風,日日問有無食過邊個有無食過哥個,又唔撚見佢去食完返黎報。
tinshadowtin 發表於 2021-10-10 04:18

小弟我都出不少post分享,都一樣唔係元老,因為上得黎就係想收料食野,唔使 ...

無人屌你!

你中2嘅繼續留連🐔蟲版,遊戲規則係咁5中意嘅索性咪上4台!
tinshadowtin 發表於 2021-10-10 04:20
不過其實我都放棄e到好耐,唔係因為高低權限,係太多仆街一日到黑淨等收風,日日問有無食過邊個有無食過哥個,又唔撚見佢去食完返黎報。

井底之蛙自然見番同類啦!
唔係唔想做元老,係個系統有bug
例如 "不再潛水" ,佢話每次加10%魅力好似好撚快就做元老
問題係根本觸法唔到 "不再潛水"呢個動作,咁點撚升?
回復 我愛六六八 ##26 的帖子

仲有班人以為自己係元老好有建樹又係好撚好笑,唔使諗,係話你。
回復 我愛六六八 ##25 的帖子

我係上4台睇叫雞資訊架咋,無你咁有理想咁有建樹諗住4台係你人生成就咁撚威丫 on9佬
回復 我愛六六八 ##24 的帖子

佢有個d版都唔撚得於我對個樣野有興趣會去個個版啦,我影相都去大把更專的網啦,黎4台主要睇睇叫雞版都俾你講,你咪撚on9好無丫
我愛六六八 發表於 2021-10-10 10:22
無人屌你!

你中2嘅繼續留連🐔蟲版,遊戲規則係咁5中意嘅索性咪上4台!

咁鍾意守規則你慢慢守啦 良好雞蟲
tinshadowtin 發表於 2021-10-11 03:20
回復 我愛六六八 ##26 的帖子

仲有班人以為自己係元老好有建樹又係好撚好笑,唔使諗,係話你。

9到你條7頭皮半夜瞓5著條氣5順要起身回帖
tinshadowtin 發表於 2021-10-11 03:24
回復 我愛六六八 ##25 的帖子

我係上4台睇叫雞資訊架咋,無你咁有理想咁有建樹諗住4台係你人生成就咁撚威丫 on9佬

貢又系!有其母必有其子!

冚家與🐔結下不解之緣!

我愛六六八 發表於 2021-10-11 08:49
貢又系!有其母必有其子!

冚家與🐔結下不解之緣!

唔使講人屋企黎顯出你咩質素ge 你質素一定好我知架啦 你咁愛守白痴規則ge 乖寶寶雞蟲 點會無質素
tinshadowtin 發表於 2021-10-11 15:10
唔使講人屋企黎顯出你咩質素ge 你質素一定好我知架啦 你咁愛守白痴規則ge 乖寶寶雞蟲 點會無質素

5係家庭因素或童年陰影,無人會滿腦子淨係叫🐔!

疫情后會出現報復性消費,童年陰影會造成出現報復性叫🐔!

回復 我愛六六八 ##35 的帖子

你都白痴,係e個版淨係睇叫雞,就等於生活得叫雞,你都白痴唔知咩邏輯。你自己除左叫雞都流連4台就唔好以為人人好似你咁,咁鍾意其他野都係4台做啦。威威元老雞蟲。
tinshadowtin 發表於 2021-10-11 23:07

你都白痴,係e個版淨係睇叫雞,就等於生活得叫雞,你都白痴唔知咩邏輯。你自己除左叫雞都流連4台就唔好以為人人好似你咁,咁鍾意其他野都係4台做啦。威威元老雞蟲。

香港政府部門有响4台登廣告架戇鳩仔

淨系識自閉打飛機同搵🐔叫…………

你條7頭皮5系童年陰影報復性叫🐔仲會系乜?
tinshadowtin 發表於 2021-10-11 23:07

你條🐔蟲患性病死左攞去漁農自然護理處制成標本就啱晒哦!
我愛六六八 發表於 2021-10-12 01:13
你條🐔蟲患性病死左攞去漁農自然護理處制成標本就啱晒哦!

係丫,得我係雞蟲,你唔係雞蟲(但又要睇叫雞資訊,幫朋友睇丫?)。4台靠你啦,咁撚鍾愛4台,好撚叻。
tinshadowtin 發表於 2021-10-13 11:23
係丫,得我係雞蟲,你唔係雞蟲(但又要睇叫雞資訊,幫朋友睇丫?)。4台靠你啦,咁撚鍾愛4台,好撚叻。

中於見到你條7頭皮浦頭了

半夜彬周無流白濁要起身清潔咩?

仰或打左💉好瞓咗?

記得準時食💊哦!

祝你早日忘記童年陰影啦!

笑貧不笑娼,無需太介懷呢!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:10