三返舊地重遊,會四次!

名稱: Holidayspa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-Holidayspa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

多年冇再去過,上去睇睇,硬件變化不大,師傅則人面全非. 幸好主持仍舊熱誠寒喧. 知我要求推介了數位師傅.分别係Jassica, Yoyo 和 Sugar. 咁就上返去三次.

Jessica, 中等身型,白淨,美人脖子.聲線嬌嗲,服侍細心.好多時mark完技師.技師到會叫客人先沖涼,佢會過十分八分鐘先入黎起動。Jassica則細心伴側跟你吹下水,問下你要求,待你浴畢才快快出外斟杯水返黎,嗰日佢著住條lowcut黑色連身百褶短裙,非常誘惑.咁佢一邊按,我就一邊摸.nuru前佢慢慢在你面前解甲.D動作極其挑逗.加上佢一雙白滑乳房及那清幽小三角,少D定力都睇怕忘記要做nuru. nuru功架上乘,手口遊遍各敏感地域 互相遊遍後就温馨地被佢KO了,之後共浴才分手.

Sugar, 個子比Jessica畧矮,黄金比例,樣子甜美.淡裝更顯其秀氣.頗健談.按功可以.更時不時用其頑皮小手輕抓細掃你敏感部位.一步一步不經意進迫.務要將你推到沸點.當日佢背心短褲.雖然冇短裙咁方便.但亦被我游遍.佢解甲好快.令我失卻欣賞誘惑的一幕.佢身形線條係我杯茶.nuru功架上乘.轉身後忍唔住抱咗佢坐蓮.輕磨緊抱下又被KO咗,完事共浴,相當篋意的一次.

Yoyo, 高個子有前有後,白淨.熱情.入房後亦乖巧地留低等我浴畢佢才出房為我斟水.當日佢著住lowcut連身三個骨白裙.我叫佢先解外甲才P1.好互動,乖巧嘅佢冇甩拖.,按p1時緊密互動真的是個中真意難描.爽.Nuru功夫上佳.互相nuru佢亦好享受,一輪互攻又被KO了.事後亦温馨共浴.開開心心又一天.

回復 首石頭 ##1 的帖子

thanks for sharing

Thx thx thx
多謝分享
今日去完成埋第四次,即三返四次月結。

今日技師乃Dada。 佢外形健康頗健碩,後生,好笑容兼隨和。 可惜係背心短褲便服,吸睛不足。入房浴畢,Dada拿拿臨幫我抹身,毛巾與小手並用,爽。 做P1都可以,反正志不在此,佢有佢按,我有我摸,佢對大脾好滑,摸到小禁區邊沿,佢冇抗拒兼有意無意配合深入小小,未幾佢嬌喘話好癢,咁我索性抱佢上床幫佢深度止癢。 唔記得幾時才發覺佢只剩反上衣和底底! 好喇好喇,入正題吧。Dada身裁正,尤其係夠滑夠彈手,手作乖巧富誘惑,配合埋佢耳邊的嬌喘,一樂也。 完事共浴再來個熱抱,咁九月的總結,舊地重遊,三返四次開心!
多謝師兄分享
Yo-yo is good
seemed all above average and worth trying

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 08:42