🌟20頭港女baby@168cm長腿@最中意既港女行街look

名稱: Ark SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B30795-尖沙咀-水療SPA-Ark SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

#SpaReport

健身中心:方舟
健身教練:baby (以前高登嘉欣)

相頭9/10 20頭港女, 眼大, MCOT, 長眼睫毛
身材8.5/10 吸手B波, 168cm長腿, 走肥, 我最中意既港女行街look
服務8.5/10

之前係高登搵過佢, 一個咁正陀地我一定番食,
知佢轉左黎就去搵佢.

去到Angel帶我入房, Angel都幾正, 下次我諗會試下佢.
呢度張床夠晒大, 又有大鏡好正. 我知道有絲襪玩,
就叫女女著住先,

P1 按摩就唔係高手,都幾好心機,可能知道自己唔算叻
所以好用心,全身上下都有按到,健談同破冰無難度,
我自己就專心同佢吹水,平時點會有機會同靚女吹水丫,
有機會我唔會放過。

P2 用對好滑既奶掃我全身,左左右右,B波係唔夠大,
不過佢有用手同時掃下patpat,越掃越入,
仲會伸前去撚下JJ,JJ一陣已經動L起晒頭,
去到呢個位我都忍唔住要轉身,慢慢錫下佢,錫額頭,
耳仔,最後連手腳都唔放過,幫佢熱下身,
重覆呢d steps幾次,慢慢佢呼吸聲開始大,
先開始玩下對小籠包食下奶,可能佢放鬆左,
我每啜一下佢會有反應,慢慢就互車,中車牌,
上中下路都係無防守,車住俾佢撚雀,
我就一路DJ,望住靚女高潮樣好快比佢玩到升空。

家用: 11魚

小插曲 佢做完我之後仲有客, 頭先差不多完事
出面有人叫佢快D, Baby好好佢話一定會俾足鐘我,
呢樣真係好少女女會咁, 咁有heart既女女我一定要定期番食。
回復 SunboyM ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝分享
好正呀!

Baby  好正丫

Thank you for your sharing. Sufficient service and time are much appreciated.
好正呀,有冇多d相

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 08:02