[其他] 慾斷難斷❗宣洩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

(回復 我愛朱纷申 ##36 的帖子

人哋就叫鸡写报告,你就好似日记回忆录!想人知道你嘅日常,可见你内心非常寂寞孤独,连食咩药都要影俾人睇。果然心胸狭窄嘅人,必定孤独终老,真可怜!):

生老病死,每人必經,人生七十古來唏,己過六七,死人燈籠都七十,作為一個男子漢,对性慾及癖好有追求及偏好,偏染上,早上排大大的長龍 IMG_20210930_045922.jpg IMG_20210930_050016.jpg 医院我真唔想去 mmexport1632120481165.jpg 但亦唔想咁快去西天,今日係我正式放完退休前大假,正式退休十五年,比好多前辈幸運,食過左十四年,己賺多一年
午夜尿醒,望那將会慢慢不斷萎缩賓州一柔弱小便,慢慢按壓滴完,揸药減荷爾蒙治療乳頭漲痛,
返床難眠,腦海中去医院睇小册子 IMG_20210930_045617.jpg 由護士解释
最後見医生都係㨂打針先
此後 IMG_20210630_071629.jpg IMG_20210630_064924.jpg 這些難有,而 IMG_20210606_094526.jpg 射精中出只昐未生,
但仍可 IMG_20210630_071820.jpg IMG_20210630_071227.jpg
而打完針後自己唔係陽萎,而係萎缩 IMG_20210920_072534.jpg IMG_20210920_072626.jpg
依的用都無望,棄置左
唔寫喇,只為宣洩下,以上嘅嘢,同自己中招,性慾癖好一樣点敢同親朋講
你,已玩夠,唔怕,你,已時辰到,唔怕,好多人,會繼承你,遺志,幫你,繼續屌落去,唔怕,你放心,一路好,走,唔怕。
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

趁這機會
又試下玩下其他興趣
你玩女已比起人多不知幾多百倍
玩下其他嘢,保持心境開朗
夫復何求呢...
休息吓再戰水上飄
師兄 己是萬人斬級別 真心拜服!
多謝分享。
有得插時,盡力插
C兄,你D文章令這裹生色不少.有得玩就去玩,多發表些你的經驗也是好事.
你今日之狀況,源自你當日之生活模式。凡事要還。快活過,要還!cause and effect,
合乎自然規律。男子漢,輸人不輸陣,與其網上三唔識七呃like博同情,不如聽勵志歌孤身走我路。來瀟灑,去瀟灑,順應自然。有事快做有西快溂,瓜老襯就第二世。明未老鬼!?我唔會再花精神回覆你。

係大圈叫鸡最後一Q,就係用500中出件话剛開苞的小妹,
及7月尾去医院內窥鏡前咸記中出,都中招,
還!!
以前的帖,己
差不多两年 ,係2019年12月,黑暴燒火車,去玩到拱北:
係濱海小区中出完北嫂,去金記整煲细豬肚鸡,加隻水魚生上,淫媒又來电話嬲屌,有件囡破處無幾耐,但相頭麻麻,試過的客真係好窄,可中出,叫俾張V7睇下,都唔係咁樣衰,五百0K,講笑話閪仔唔夠窄,開佢菊花,係沙尾一年前中出妹仔都350,係老作猫話剛中出沙尾百三,食完直踩上淫媒竇,見樣,沙尾貨相頭好豬,唔係都唔会遲失豬,在私窦同小醜鸡一起鸳鸯浴.玩佢34A 波仔.再上床小吹幾下.用濕巾輕抹口涎.然後卧床上鋪好毛巾屌閪位張開閪仔已在浴中搽好K Y .不同尾西中出年代劈閪先搽K Y .由小醜鸡帶领插入閪仔.真係好能窄.抽插一輪後.   咁能窄.當然要浸下.俾隻閪啜下條能,係尾西屌閪仔同廟亍艇妹想停一陣隻閪都会西你.講窄就只有當年四十五年前玩開苞艇妹揸XXㄨ攤比落真好窄,
用左勁豹, 條囡叫晒, 回想自己當年廟艇妹賣完處,擺完房,自己去玩揸ㄨㄨㄨ攤,真係好能窄,以前冇一分鐘,依家屌左五分鐘,而踏入回憶
艇妹的賣處擺房中射精

speedingmolly2 發表於 2021-10-7 04:13
你今日之狀況,源自你當日之生活模式。凡事要還。快活過,要還!cause and effect,
合乎自然規律。男子漢 ...

我要還❗
我唔甘心,我由徒置区瞓冷巷長大,到青靚白淨的女人杀手,冇做過任何壞事,但只有性癖,点解
唔甘心?以前你带菌播毒,有多少人直接间接传染到,都好唔甘心。好似你哩啲加重社会负担嘅人,就係死极都死唔晒!
speedingmolly2 發表於 2021-10-7 22:07
唔甘心?以前你带菌播毒,有多少人直接间接传染到,都好唔甘心。好似你哩啲加重社会负担嘅人,就係死极都死唔晒!

我中出,我预左,鸡俾我中出,佢都预左,唔甘心,点解中依的

多謝 分享
前輩係我地後輩既明燈,夫復何求~
行運一條毛 發表於 2021-10-3 08:16

趁這機會

打左針快两個月,波大,鸠缩,正步向Tom boy
星期一再打一枝一個月効針,就決定打針,做手术,电療
多謝分享。
speedingmolly2 發表於 2021-10-7 22:07

也很有道理
朱兄要有所覺悟啊
倘若其他人的不幸是應該的
哪還有任何人是無辜的嗎
風景不轉心景轉
保重
我愛朱纷申 發表於 2021-10-8 11:20
我中出,我预左,鸡俾我中出,佢都预左,唔甘心,点解中依的

你已經講明中出,預左,之後又吾甘心,預左但又吾甘心,係咪精神分裂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 19:07