💋💋大C車頭燈Orange全解nuru+口爆@叔叔真的不行了

簽到
名稱: Ark SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B30795-尖沙咀-水療SPA-Ark SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

健身中心: 方舟
健身教練: Orange

相頭:8.5/10
藝術照(大家明啦),但真人靚女,加多0.5分因為好似我一個相熟教練,姐姐組別

身材:8/10  
身長165左右,皮膚超白滑,應該有大C,有小小中超,但望落很挺無礙手感,波型靚,P1未開始已等唔切先補下鈣!

服務:9/10

Part 1: 入房自取其沐,女女穿OL套裝裙入房,都遮唔到對大C車頭燈,女女好識做,見我眼甘甘即刻解開衫鈕送上大車加全肪奶俾我止渴,按摩就志不在此,但按下中規中矩,即skip去正場

Part 2: 個人去開P3場/神房,但喺近排玩得唔盡興,咪試吓揾d靚女P2場轉吓口味,原本無乜期望,預約時話揀咗nuru plan就算,睇到女女用nuru油滴落對車頭燈度即刻有d扯扯哋,然後喺我身上磨來磨去、夾腸、磨鮑、男上女上偽入,屌!定唔順即刻問有冇得吹爆,女女二話不說即刻用条脷喺棍頭棍柄打圈,冇深喉但好似同我条J打蠟咁,跟住一邊用嘴唇含啜,一邊用手磋我蛋蛋,叔叔真的不行了,最後手口夾擊下噴出私人潤乳液完事!之後都喺沖涼攞v7嗰d……

試吓新場無諗過咁好玩,同埋見到同場Angel真人幾靚女好清純,不過從未試過P2場雙飛

家用: 全解nuru+口爆 15魚

番食指數 8/10 希望有得解鎖
回復 zoomo ##1 的帖子

多謝分享

Thx tux thx
多謝分享!

thanks for sharing
thanks for sharing
好吸引!
very nice figure thanks for sharing
多謝分享

多謝分享
多謝分享
Many thanks for the report, will try someday
好吸引!
幾吸引啊

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 23:58