[男女問題] 新人,想問一樓一和樓上骨的分別

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

希望多位師兄教導,一樓一,可以吊一Q30分鐘
樓上骨淨係揼骨出火,無得吊,揸波都唔俾,是否咁樣
請各位師兄告知,謝謝
樓上骨有d都有得屌嘅
回復 MAKKALUN925593 ##2 的帖子

我去過樓上骨,出火波都唔俾揸,係唔係可以咁呀
andylo2008 發表於 2021-10-9 11:19

似乎你係新手初初玩咩都唔識果種…
慢慢儲經驗同交學費啦!
樓上樓開盤只有dup骨同出火,其他野全部都有變數,例如解甲揸波等等,要問下先,其他野要同囡囡傾。
一樓一就肯定有得屌,但係而家有啲囡搶錢,可能吹蕭錫lin都話要加錢,自己執生啦!
多謝師兄指導,我無問佢,佢同我出火時,我揸佢波,俾佢話,所以我问係唔係行規,現在聽你講完,知道了
andylo2008 發表於 2021-10-9 08:41
請各位師兄告知,謝謝

樓上骨唔同囡囡有唔同玩法
有d 囡囡唔可以鍚lin 和唔可以模妹妹
但有d 囡囡會主動鍚你lin, 教你點模佢妹妹另到佢high 都有
有d 仲誇張,問你玩唔玩全套
andylo2008 發表於 2021-10-9 15:04
多謝師兄指導,我無問佢,佢同我出火時,我揸佢波,俾佢話,所以我问係唔係行規,現在聽你講完,知道了

我都係今年年頭開始玩樓上骨,其實想點玩真係睇囡囡

出火時揸波都唔比真係第一次聽,因為出火之前,囡囡都會主動拎我隻手揸佢個波,又或者成個人唉落我都

起按摩果時,都會順手模下囡囡大比,pat pat 和妹妹

有時按上身,都會順手模下囡囡個波

全部一撚樣,多數比d 客當溝女咁玩,種撚壞曬,就算肯開大既都多數死魚一條無服務,所以自己執生
andylo2008 發表於 2021-10-9 08:41
請各位師兄告知,謝謝

一樓一冇dup骨,樓上骨有dup骨,
基本上一樓一有的樓上骨都會有,
但唔知幾時?俾咩人改變生態(唔知玩家還是囡囡),

一個未有網上廣告已經嫖緊的人留言!
MAKKALUN925593 發表於 2021-10-9 10:21
樓上骨有d都有得屌嘅

2004 年你響本台廣告可以搵到無得扑?應該都好難
andylo2008 發表於 2021-10-9 11:19

波就實可以揸,摸蟹就真係應該唔得,要BM先有得諗!
一樓一同樓上骨有時冇咩差別,只不過樓上骨多左揼骨服務。但一樓一就好少有埋揼骨,即使有得揼埋都唔建議揼因服務質麻麻
樓上骨未必冇得吊揸波,視乎各姐姐仔喜好。我都試過揼緊骨俾個姐姐仔鼓勵我揸佢波,但如果吊埋好多時都要加錢
Bbahhinsusb 發表於 2021-11-16 00:17
樓上骨未必冇得吊揸波,視乎各姐姐仔喜好。我都試過揼緊骨俾個姐姐仔鼓勵我揸佢波,但如果吊埋好多時都要加錢

試過有樓上骨的囡囡教點頂佢pat pat 出火,又或者教點攪佢妹妹令到佢high,囡囡話其他佢都係人,都係有需要

但質素好少少的樓上骨囡囡,多數都唔比鍚lin 和摸妹妹,相返年紀較大的囡囡就可以鍚lin 和模妹妹

如果只係想模,唔想攪,一樓一係唔錯,好似cc 咁,著住套空姐制服,任你點模都得

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:32