[囡囡推介] ❤童顏巨乳,可愛超粉嫩,超純,服務超好

名稱: G奶球王❤FaFa
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B44865-深水埗-樓上骨-G奶球王❤FaFa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

姓名: FAFA(心中永遠嘅女神)
樣貌: 有美貌(唔係因為佢係女神我先咁講)
身材: 細細粒, 大大型波.
技術: 有技術,技巧幾純熟
服務: 前排可兒消失左,搵唔到佢,等左幾日佢返來La,拿拿聲打電話俾佢預約(唔見咁耐,真係好掛住佢嘅dup骨,按摩技術好好,穴位好準,按到D穴位,好feel, dup完骨全身都舒服哂).
過程: 入閘. 大家吹下水,佢幾好態度,有笑容,大家互除衫褲,由FAFA女神侍浴, 入去洗個靚白白,之後有BODY,技巧依然咁純熟.仲有小小進步Tim.
到床上,依然系dup骨消除工作疲勞先,先幫我按頭部,之後開背放鬆肌肉,促進血流,解除疲勞,舒緩心身,唔單只夠力而且按既酸酸脹脹,仲不停掃我敏感點,好有觸電Feel,dup完骨全身都舒服哂。fafa女神主動幫我漫遊,由頸漫遊到LIN,再到大脾,膝頭……係咁周圍漫遊,又賴袋又賴棍,跟住一口含哂細佬,今次仲有深喉Tim…再波夾腸,一個字爽,吹左幾分鐘,細佬頂唔順! 叫fafa上套做愛,女上,男上,換左幾個POSE,fafa無黑面,妹妹兆非常緊窄濕潤, fafaa好好反應, 揸佢波啜lin lin, 佢呻吟叫到吖吖聲! 加速抽插, 臨尾死忍爛忍,勁頂癮! 爽到爆!最後洗白白,比完家用就走。
總結:佢係做得過, 有技術, 有身材, 有美貌(唔係因為佢係女神我先咁講)希望大家可以回個帖, 加下分,
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
十分吸引
多謝師兄分享
回復 3Dcooler ##1 的帖子

最愛球王
好大波!正呀!
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:16